KITCHEN

Jag måste lyssna på min kropp!

Dag fem in på kostschema & fasta så undrar ni säkert hur det går? Ska jag vara ärlig så är det skit. Ni som följt mig sen innan vet om mina problem med extrem mensvärk. Yes nu är den här igen. & vid varje period av denna smärta krävs ganska mycket värktabletter för att ens klara av vardagen. Värktabletter på tom mage säger sig självt – INTE BRA!

Just därför överväger jag starkt att ge upp här. Att lägga om denna detox till en sundare inställning på mat. Jag känner mig samtidigt dum som gett mig in på detta, med min bakgrund av ätstörningar. Men samtidigt så har det hjälpt mig. Jag har fått så mycket matlust under dessa dagar då jag inte ätit. Jag som vart så äcklad av all mat & inte velat äta känner nu att jag har helt annan inställning till mat.

Jag har fortfarande ett mål, att komma i bättre fel & tappa ett & annat kilo. Det var lixom denna detox & fasta som skulle vara startskottet för mitt nya liv & jag skulle komma på nya banor bort från onyttigheter & noll matlust. På ett sett har jag lyckats, min inställning har ändrats men på ett sätt har jag misslyckats eftersom jag i dagsläget inte kommer klara fem dagar till.

Just nu måste jag lyssna på min kropp & vad den behöver . Jag har kommit en bit åt rätt håll, åtminstone psykiskt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *