BEAUTY, MAKE-UP, SHOPPING

IPS FOR STØRRE LEPPER UTEN Å FYLLE DE

Det är så många som vill ha större läppare men inte alla som kommer fylla dem. Många vill kun få lite större leppar på fest eller när man är pynter seg män på en naturlig. De finns jo tusenvis av läppplumpare där ute som finns mycket mer förnuftigt val och ”sunnere” än att fylla de med massa piss. Män så är det inte alla som arbetar så att tecknen jag ska komma med och rekommendera mina att befria favoriter.

Jag har aldrig kunnat spela min gruva och inte heller en läppfyllare om jag vill ha lite mer. Syntes egentligen smink hållare, är lite mer för en naturlig look så användaren är inte något extra längre. Män inte alla som ser det är nok med leppe sminke så att det måste mer.

Jag bör tänka mig att jag har testat de flesta mot igjennom i världen och hittat de som fungerade. Jag kan inte älska på funkern på alla andra som arbetar på meg. Jag har testat någon som ska vara otroligt bra män som inte fungerar på mig i hela tatten. Så man måste nästa teste ut lite själv män har haft vänner som har testat de av hennes som meg som tillmed har gjort att fylle leppene som har elsket dem och bestilt de själv efter. De kaklade tankarna till fylle leppene som är supert för det ser du egentligen inte något särskilt bra ut ..

PROCLÉ:

mmm

Detta är ett svenskt producerat märke som heter Proclé som är en av mina favoriter. Det kommer verkligen på första plats av mina två favoriter. Men det som är dumt är att du inte kan få den svarta på utsidan som jag tyckte var bäst. Den har gått ur produktionen och den andra du ser här i färgnaken är den nya. Den gamla versionen fungerade mycket bättre, gav bättre knubbig och var finare på men den är fortfarande väldigt bra. Mina favoritfärger är tydliga och nakna. Har provat rosa men det fungerade faktiskt inte på mig och tyckte inte heller om färgen. Jag skulle säga klart ger mest effekt. Efter ansökan kommer du att känna en stickande känsla men inte obekväm och du kommer att se skillnaden efter kanske 5-10 min. Den fylliga effekten varar i cirka 3 timmar så att du måste applicera om det behövs. Förresten, det luktar bra.

Priset är ingenting att säga om det är cirka 50-70 kr. Jag skulle säga till ett så billigt pris att det är super.

Tips; Förmörkelse av läpparna innan du använder läpplumpar. Använd sedan klart först i cirka 15-20 minuter, använd sedan naken eller färgen du föredrar så att det ger dubbel effekt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *