BEAUTY, FASHION, MAKE-UP, SHOPPING

Innkjøp: Sminke og skjønnhet

Innkjøps-innlegg slår jo aldri feil! Derfor tenkte jeg å vise deg litt innkjøp jeg har gjort den siste tiden. Eller det vil si, før 1.januar. Planen er å samle opp alle innkjøp fra januar også lage eget innkjøps innlegg i slutten av måneden.

– Born to glow! Liquid illuminator. Fra NYX
– Pore filler, primer/base. Fra NYX
– HD studio photogenic eyeshadow base. Fra NYX
– First base, primer spray. Fra NYX
– Matte finish, setting spray. Fra NYX
– Control freak, eyebrow gel. Fra NYX

Begge disse heter HD finishing powder og er fra NYX

 

– Q-tips fra H&M
– Ny beautyblender fra Depend, igjen.

– Strawberry softening body butter, fra The body shop
– Almond milk & honey soothing & caring shower cream, fra The body shop
– Mango hand cream, fra The Body shop

Så ja, det var litt av mine innkjøp siden sist. Jeg har kjøpt noen klesplagg også, men de er alt kommet i bruk og jeg aner virkelig ikke hva som er helt nytt og hva som muligens har vært på bloggen før, fordi jeg slettet samtlige av innleggene, før jeg begynte å blogge igjen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *