BEAUTY,  SHOPPING

BANDI, TRICHO-RENGØRING AF Hovedhud – ER DET VERDT KØBT? HVORDAN FARER DET MED MIG?

Rensning af hovedbunden er et meget vigtigt element i hårpleje for mig. Shampooing alene er desværre ikke nok, især når man beskæftiger sig med overdreven fedthed, tilbagevendende skæl eller falder ud. Da jeg er opmærksom på dette, skræller jeg og tester regelmæssigt forskellige kosmetik, der er designet til at affolde og rense huden af ​​ophobet talg. For nogen tid siden købte jeg på anbefaling af en kosmetolog et ret populært Bandi-produkt – Hebi-peeling hos Hebe. Mange af jer spørger, om jeg anbefaler det, og hvordan det fungerer for mig, så det er på tide at skrive mere om det.

Hvis du besøger mig regelmæssigt, ved du, hos jeg kæmper med problemer med hovedbunden. Jeg er ofte ledsaget af skæl, jeg er nødt til at vaske mit hår nu og da, og jeg er for nylig faldet ud af mit hår på grund af hormoner, der raser. Derfor plejer jeg nødvendigt, på pærernes hud og mundligt rene, fri for talg og andre urenheder. Shampoo alene er ikke nok, er hans rækker regelmæssigt til skrubber og andre præparater til at hjælpe med ved forsigtighed. Deres brug og bande om ugen giver en enorm forskel.

 

Bandi, en tricho-rensende skrælning til hovedbunden, blev købt af en kosmetolog, der roste dens effektivitet. Det koster ikke meget (kosmetik af denne type kan være grusomt dyr!), Fordi omkring PLN 40, og overrasker med god ydelse. Jeg fandt ham stationær i Hebe.

Det er et præparat, der er effektivt til fjernelse af overskydende død, kaldet epidermis, normalisering, anti-skæl og forøgelse af absorptionen af ​​aktive ingredienser fra anden kosmetik, vi bruger, fx drypper eller masker. Skrælningen indeholder mælkesyre og urinstof, den er dedikeret til problemfri, tør, følsom og fedtet hud, og dens duftkomposition er fri for allergener.

En mørk, marineblå flaske med en pipette ser meget “kabinet” ud og professionel. Selve pipetten er en temmelig praktisk løsning, men min kosmetik bliver ikke helt, men kun halvdelen (jeg ved ikke, om jeg har en mangelfuld kopi, eller alle har dem), så jeg er nødt til at vinke lidt før jeg dækker hele hovedoverfladen. Anvendelsen er let, fordi jeg bare adskiller afskillelsen på hovedet, så jeg oversætter strengen for bånd og lægger skrælningen på huden. Den gel-cremede konsistens drypper ikke og holder epidermis godt. Han stikker håret lidt, men det betyder ikke noget, for om et kvarter vasker vi det alligevel.
Jeg kunne godt lide hans sarte, ikke-irriterende næse lugt. Det er en blanding af urter og mynte, ganske karakteristisk, efter min mening meget behagelig. Munt fremkalder friskhed, og for at være ærlig, forventede jeg, at jeg efter påføring af Bandi-tricho-skrælning på huden ville have en følelse af forfriskning, som har ledsaget mig hidtil under denne type behandling.

Desværre – og her kommer vi til punktet eller handlingen. Jeg gav kosmetikken et par chancer, men ærligt talt? Jeg ser ikke nogen væsentlig forskel, når jeg rækker til det. Huden er hverken klart renset eller opdateret. Hvis neglebåndet er til stede, falder det ikke særlig, håret får ikke volumen eller reflekteres mere ved roden. De bliver også fedt lige så hurtigt. Det eneste plus er, at kratten ikke irriterede mig på nogen måde (selv når jeg bærer den, føler jeg ikke prikking, klemning osv.).
Jeg havde store forhåbninger til ham, men jeg har indtryk af, at det overhovedet ikke påvirker mig. 🙂 Det er synd. Kosmetik, som jeg skrev om i det indlæg, der er linket ovenfor, fungerer meget bedre med mig, inklusive Apotekeris skrælning, eller endda traditionel ler. 🙂
Hvis du overvejer at købe den, skal du organisere din prøve bedre, før du køber hele flasken.
Jeg spekulerer på, om du havde at gøre med Bandi-tricho-skrælning. Sørg for at fortælle mig, hvis du overhovedet når frem til denne type kosmetik. Jeg er lige begyndt at teste den næste skrælning, og jeg vil fortælle dig om det om et stykke tid!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

PARTNERE: Autobutler Avis be2 Sweden Bemz Bokbörsen Budget Concrete Humanity Creo Gaming Gearbest Happy plugs Home by Sweden MyLoan Nystart Finans One.com Protein.se Rentalcars SE Spartoo Teddymania Zandvoort | NO: Bemz Bonnier Publications Gamezone Gearbest Gina Tricot Gymgrossisten Happy plugs Hotelopia LensOn Lensway Nelly One.com Palm Research Passionfruit Pinkorblue PRO ISP Rentalcars SF Kids Shobr Shopping4Net Yourlenses

DE: bet-at-home Bluenet Calzedonia CPL: BILD am Sonntag Abokampagne CPL: dsb-schuldenhilfe.de CPL: FAZ Woche gedruckt CPL: IPSOS Marktforschung DE CPL: NKL-Peters Leadkampagne CPL: shz-schuldenhilfe.de CPL: Wirtschaftswoche plus 15 EUR Gutschein CPL: Wirtschaftswoche plus ShoppingBon eglobalcentral helmade Kartonara Newchic One.com ReifenDirekt Sport-Thieme TOMTOP Urlaubseeland Utry.me UXGO Vacanceselect Wolford Yoins Zaful Zoony | AT: One.com Sport-Thieme | BE: Barceló Hotels & Resorts BE Bonprix HotelsCombined (BE) Kelkoo BE FR Kelkoo BE NL One PrintDeal Selectcamp BE Tonero leads Unigro Vacanceselect Vistaprint Yves Rocher

PARTNERE: Lån penge med FokusLån https://www.snappcar.dk/billeje-arhus VictoraMilan.dk Dating for 55+ Damer Bambox samlet pakke Campeggi per sport invernali visit website Registrer dine dagligvarer og bliv belønnet Eovendo 3 Stk. Sport's BH - Deal Pris 149,00 kr Hos cHosting er der en løsning til alle! Fra små personlige blogs og hjemmesider til webshops. Vores professionelle webhotel løsninger henvender sig til kunder med store webshops med mange besøgende, kunder med tunge hjemmesider, eller folk som sætter ekstra vægt på at få den bedste mulige ydeevne. Vi tager backups hver dag helt gratis som du selv kan gendanne til om ønsket, eller bede os om at gøre for dig. Din data bor trygt hos cHosting. Sko Oprydning - Sko Udsalg - Sko Tilbud - Spar op til 75% på Cykelsko Køb Goodiebox nu Gode priser og kendte mærker - Køb dit undertøj hos Timarco Vægttab Verdens mest innovative produkter! Novatus.dk www.nextlove.dk www.insjo.com Køb dit tøj online hos MINIMIZE Køb dit tøj online hos Y.A.S. Kæmpe udvalg af Covers og tilbehør til Mobil og Tablets hos Coolpriser – DK's billigste E14 LED pærer til lave priser og med hurtig levering Findsex.dk - Find et godt match her Terapy: Komfortabelt design fra Holland Leluna.dk - Anti-ageing Drop spillene! suite-tilbud: spar op til 25% suite-tilbud: spar op til 25% Opret en profil i dag og find en ledig bolig Gode hotel tilbud hos HotelSpecials.dk Find den bedste personlige gave. Klik her. Damer Find din nye iPhone her Bestil lækker hudpleje her Sunweb.dk - Sommerferie i Grækenland Sunweb Rejser Nyd campingferien med hele familien. Pladserne ligger i de mest populære ferielande: Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, Slovenien og Kroatien. Men hos os kan du naturlig også finde en ferie, som er tættere på hjemmet. Udvalget af ferieboliger er stort også i Tyskland, Danmark, Schweiz, Østrig, Luxembourg, Ungarn og Holland! Glamping med Selectcamp Vil du gerne campere med et strejf af luksus? Så er glamping med garanti det rigtige for dig! Selectcamp er glampin specialist og tilbyder op til flere lækre boliger på de bedste campingpladser i Frankrig, Italien og Spanien. Se mere her Bestil Online Videokamera Oplader Din hemmelighed er vores hemmelighed Prisvindende og markedsledende webhosting - One.com Black mask - den nye revoulotionerende sorte ansigtsmaske. Kan købes på Misslux.dk