CASUAL DAY

ONE.COM-ÖVERSIKT: LÅGT PRIS, MEN ÄR DET TILLÅTTIGT ATT UPPFÖRNA BLOGGENS BEHOV?

Om du letar efter prisvärd blogghosting har du förmodligen stött på One.com

Detta företag har mycket att erbjuda, speciellt för de som letar efter värd på en grundläggande nivå för sina bloggar och vill utnyttja hjälp med marknadsföringsmarknadsföring.

Det finns andra värdar som erbjuder “omfattande shopping” – domännamn, webbhotell, webbplatser och marknadsföring tillsammans. Är One.com bara för dig?

 

One.com-värd är avsett för individer och småföretag. Företaget startades 2002 och har idag webbplatser för över 1,5 miljoner kunder i cirka 150 länder.

One.com-värdplaner
Du kan välja grundläggande “delad hosting” -paket eller WordPress-optimerad hosting

Delad värd
One.coms grundläggande värdplaner är perfekta för bloggare och småföretag. Trots de låga priserna kan dessa planer stödja mycket komplexa webbplatser.

One.com erbjuder två olika värdplaner som du kan välja från. De varierar i prestanda (vilket kan påverka hastigheten), antalet databaser och lagring.

Inledande plan
Det grundläggande startalternativet inkluderar 512 MB RAM, 1 processorkärna och SSD (SSD). (SSD: er är bättre än hårddiskar eftersom de är snabbare och mer pålitliga).

Du kan driva en webbplats och du har tillgång till en databas för dina filer.

Professional Plus-plan
Om detta inte räcker, är Professional Plus-alternativet tillgängligt. Det är utrustat med 200 GB solid-state-minne (SSD), 2 GB RAM och 4 processorkärnor.

Du kan vara värd för flera webbplatser och du har tillgång till ett obegränsat antal databaser för dina filer. Du får också SSH-åtkomst till din webbplats samt säkerhetskopierings- och återställningsfunktioner.

Vad båda planerna inkluderar
Följande funktioner är tillgängliga i paketet Starter och Professional Plus.

obegränsad bandbredd
Båda planerna (Starter och Professional Plus) inkluderar obegränsad bandbredd. Detta innebär att du alltid är beredd på en kraftig ökning av antalet besökare när du publicerar ett inlägg som blir populärt.

Tillgång till PHP och FTP / SFTP
Våra läsare som känner till tekniken kommer att vara intresserade av dessa funktioner. Det finns stöd för PHP-programmeringsspråket – WordPress-skelettet, Drupal, Joomla och många andra populära innehållshanteringssystem.

Då och då visas en ny version av PHP och One.com uppdaterar sina servrar för att använda den nya versionen. Detta är bra eftersom den senaste versionen har optimalt stöd för din webbplats hastighet och säkerhet.

Geeks vill också veta att du har FTP / SFTP-åtkomst så att du säkert kan ladda upp filer till din webbplats.

SSL-certifikat
Du kommer också att få ett SSL-certifikat som bekräftar lagligheten på din webbplats och skyddar kommunikationen mellan dig och besökare. SSL betyder “Secure Sockets Layer” och avser teknik och protokoll som krypterar dina data.

Denna säkerhetsteknologi anses nu vara den bästa praxis för alla webbplatser – även de som inte accepterar kreditkort.

E-post: obegränsade konton, skräppostfilter och mer
One.com tillhandahåller också ett obegränsat antal e-postkonton, så att du kan skicka professionella e-postmeddelanden (baserat på ditt domännamn) till dina prenumeranter.

E-postmeddelandet håller folk engagerade och ser till att alla blir underrättade om publiceringen. Förutom e-postkonton får du en adressbok för att lagra insamlade e-postmeddelanden, en arbetsschemaläggare, antivirus- och antispamfilter och mobilsynkronisering.

E-postpaket kan också köpas separat på One.com varje månad om du väljer att vara värd någon annanstans. Deras lättanvända applikation

Planer optimerade för WordPress
One.com fokuserar på enkelhet och användarvänlighet. Det är därför de erbjuder speciella WordPress-värdplaner.

Du kan starta WordPress på några minuter, så att du kan börja publicera omedelbart. Detta görs med så kallade “klickinstallationer”. Som termen antyder klickar du på knappen och du har en WordPress-webbplats.

Välj mellan tre planer
One.com erbjuder tre olika WordPress-planer som du kan välja från. Med “prestanda” menar vi hastighet och minne.

Plus: det ger en prestandanivå som är rätt för personliga webbplatser
Verksamhet: Tillhandahåller SiteLock Malware Performance Scanner
Premium: inkluderar allt i “Business” plus “search engine optimizer”
Många som just börjat klarar sig bra med Plus-planen, men de som utvecklar eller redan driver etablerade bloggar kan överväga att köpa affärs- eller premiumplaner. Kort sagt, ju mer intensiv din blogg är, desto mer behöver din blogg.

Vad är “Search Engine Optimizer”?
När det gäller Premium-planen kanske du undrar vad One.com “search engine optimizer” är. Det är faktiskt en tjänst som heter MarketGoo som har utformats för att vara lätt att använda, oavsett om du använder WordPress eller någon annan CMS.

Du kan registrera dig i “sökmotorn” från One.com-kontrollpanelen. Det är en blygsam avgift.

Fler värdfunktioner för WordPress
De tillhandahåller också säkerhetskopior som kan återställas när som helst om något händer med webbplatsen. WordPress-planer på högre nivå inkluderar SiteLock Find, en skanner för skadlig programvara som skyddar din webbplats från attacker.

Av säkerhetsskäl har alla WordPress-planer SSL-certifikat som krypterar all data som skickas av besökare. Besökare kommer att kunna ange information som e-post, lösenord eller kreditkort och veta att de kommer att förbli säkra.

Andra funktioner som ingår i WordPress-planer inkluderar en övergångsmiljö som låter dig klona din webbplats för att testa ändringar i den. När du har gjort önskade ändringar kan du klicka på knappen för att göra ändringarna.

Är detta “hanterade” WordPress-värd?
OnePress WordPress-planer är inte hanterade planer. Hanterade planer är de där webbhotellleverantören utför ett ytterligare antal webbplatsadministrationsuppgifter som du annars skulle vara ansvarig för. Hanterade WordPress-värdplattformar modifieras också för bästa prestanda.

Om du är intresserad av en hanterad WordPress-plan, överväg svänghjul, Kinsta eller WP Engine. Kom ihåg att hanterade värdplaner vanligtvis är mycket dyrare än obekvämt.

Fler funktioner
Här är några funktioner som finns tillgängliga på både delad och WordPress-specifik hosting.

Kontrollpanelen
One.com ansluter sig till cPanel (ett populärt varumärke på kontrollpanelen) till sina värdpaket. Detta är ett branscherbjudande.

Med cPanel kan du utföra aktiviteter som att spåra resursförbrukning på webbplatsen, hantera e-postkonton, visa värdräkningar etc.

I grund och botten är det ett omfattande verktyg för att hantera allt som är relaterat till värdmiljön. Och det är lätt att använda.

Webbplatsskapare
För dig som vill prova ett annat sätt att designa din webbplats än WordPress kan du använda det inbyggda One.com-webbplatsverktyget med alla delade värdplaner. Med gratisplanen kan du designa webbplatser som innehåller upp till 5 sidor.

Med denna konstruktör kan du skapa webbplatser utan kodning. Istället använder du dra- och släppverktyget så att du enkelt kan utforma det exakt som du vill. Sidbyggaren innehåller också över 75 färdiga mallar.

Alla webbplatser som skapats via One.com svarar fullt ut, vilket gör att de fungerar bra på alla enheter.

Kommer också från:

Dela funktioner på sociala medier
Kontaktformulär
fotoredigering
Webbstatistik
Ett foto, en applikation som möjliggör enkel och säker säkerhetskopiering av foton och videor.
Om du inte köper en värdplan från ett företag kan du fortfarande använda dets byggverktyg till ett litet månatligt pris.

Som blogger vill du förmodligen visa din webbplatsstatistik för att veta var dina användare kommer ifrån och hur länge de spenderar på din webbplats. Du kan visa dem grafiskt eller i en tabell för optimal förståelse. Detta hjälper dig att avgöra var du får flest besökare och vilka typer av poster som har flest vyer.

E-handelsfunktioner
One.com erbjuder planer för att inrätta en e-handelsbutik. Du har två alternativ om du vill välja den här rutten. Den första är deras webbplatsbyggare. Denna plan innehåller:

Obegränsad bandbredd
Webbplats optimerad för mobila enheter
Säkerhetskopiera och återställa
E-postkonton
Google AdWords-kupong.
Ett annat alternativ är att bygga din webbplats med WordPress. Förutom att gå med i sidbyggaren ger WordPress onlinebutikplan fler domäner, mer diskutrymme, SSH och FTP-åtkomst, ett obegränsat antal produkter och ett SSL-certifikat.

Steg-för-steg-instruktioner och verktyg för att integrera din onlinebutik med din nuvarande blogg eller bygga din butik direkt finns på One.com-planen.

Deras onlinebutikplaner innehåller funktioner för att acceptera kreditkort och betalningar via PayPal.

Lokal SEO
Lokal positionering är en uppsättning metoder som är nyckeln för företag inom tegelindustrin. Om du är en bloggare som använder bloggning som en strategi för innehållsmarknadsföring för ett traditionellt företag, kom ihåg att detta är mycket viktigt, se till att ditt företag finns på listan över navigering och karttjänster (som TomTom och Apple Maps), liksom företag kataloger.

Du måste se till att din “NAP” (namn, adress, telefonnummer) konsekvent representeras på alla platser, utan fel.

Funktioner för programmerare
One.com ger FTP-åtkomst och till och med tillhandahåller en filhanterare, så att du inte behöver några extra program för att överföra filer.

MariaDB och MySQL
För avancerade användare som vill koda sina egna sidor, tillhandahåller One.com MariaDB (MySQL) databasen med PHP 7. Detta gör det möjligt för utvecklare att skapa avancerade dynamiska webbplatser. Dynamiska webbplatser innehåller attraktiva och engagerande funktioner.

DNS-hantering
One.com tillhandahåller också DNS-hantering, så att du kan ha kontroll över dina egna domäner och e-postinställningar. Detta kan vara användbart om du vill skicka in domänvarianter för samma innehåll.

Stopp och stillestånd
Arbetstid eller hur lång tid en blogg är tillgänglig under en viss period är mycket viktigt (du betalar ju One.com för att se till att din webbplats alltid är tillgänglig för läsarna).

One.com publicerar serverstatus som du kan kontrollera om du någonsin märker prestandaproblem.

Som många andra budgetbegränsade webbhotell erbjuder One.com inte ett garanterat servicenivåavtal där de lovar att upprätthålla en viss tid med problemfri drift (och om inte, kommer de att få ekonomisk ersättning).

Responsiv kundservice
One.com är stolt över kundservice som har liten eller ingen väntetid. Live chat support är tillgängligt dygnet runt och människor är alltid redo att svara på dina frågor.

Detta innebär att du inte behöver oroa dig för att ditt problem väntar i timmars kontakt med teknisk support. Du kan använda deras chatt när du tittar på planer om du behöver hjälp med att välja den som passar dig.

Du kan också kontakta dem via e-post och de kommer att svara inom 24 timmar. Support ges på många språk eftersom One.com har kunder över hela världen. One.com använder inte telefonsupport.

De tror att chatten är mer effektiv och ger tillgång till alla sina kunder som har en internetanslutning.

För WordPress-användare: One.com erbjuder speciella WordPress-planer, men företaget annonserar inte att deras supportteam har specialkunskaper om WordPress. Andra värdar gör det, så om det är ett problem, tänk någon annanstans.

One.com-applikation
One.com är ett alternativ för alla små företag och personer som letar efter en värdbudget. Företag som behöver större säkerhet och prestanda kanske vill leta någon annanstans. Men One.com är perfekt för bloggare.

Med en ytterligare 15-dagars pengarna tillbaka-garanti kan du prova det utan risk under två veckor. Med så mycket att erbjuda bloggare och enkel installation för att komma igång kan du ha en vacker blogg som körs samma dag utan avancerad teknisk kunskap.

En kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

PARTNERE: Autobutler Dating för singlar: Hitta någon speciell idag! Bemz Bokbörsen Browgame Creo Gaming DFDS SE Gearbest Home by Sweden HUGO BOSS MyLoan One.com Protein Rentalcars SE Softybag REA! Upp till 60% rabatt på skor och väskor hos Spartoo.se! Stubhub Teddymania Ulla Popken White One Zandvoort | NO: Bemz iForm Gamezone er en nettbutikk for spill til Playstation, Xbox, PC, Wii og stort sett alle spillplattformer Gearbest NO Gina Tricot NO Star Nutrition Hotelopia Prisgaranti Solbriller på kjøpet! Nelly.com One.com Lectinect Mage Passionfruit Pinkorblue ProISP SF Kids Clarins - Kjøp her til super pris! YourLenses | DK: AliExpress DK Autobutler Avis New Year's Sale Betfair Bogreolen Budget Calzedonia Center Parcs DK 20 - Mit første Disneytilbud euroflorist Falconeri Gearbest 3.047 dvd film til under 100 DKK er kun få klik væk fra din postkasse... New York campaign Summer Sales Up to 70% Off selected items Shop Online Now Johannesens Get the latest movies & TV shows from Microsoft Netpris One.com: 3 klik – din egen hjemmeside – 15GB, kun 14,00 Optimalprint Philips Pinkorblue PUMA Sarenza Danmark SF Anytime SF Kids Smartphoto DK Sportamore 25 % rabat på krus Wolford Strømpebukser og strømper

DE: black-friday Zoony Jetzt registrieren und € 100 Sport-Bonus holen! bluenet.biz BSP Auto Top-Angebote für Mietwagen Black Week: bis zu -20% & Gratis Versand 12 Ausgaben Bild am Sonntag. mit 25 € Prämie nach Wahl und 5 € ShoppingBon. Jetzt zugreifen Cats Gratisproben Plus Dogs Angebot Powerriegel 2 zum Preis von 1 Dogs Futterwechselprämie 100 EUR Dinner for Dogs Gratisproben Plus Dogs Gratisproben Switch Jetzt zum 3-jährigen Jubiläum 3 Ausgaben der F.A.Z Woche gratis lesen CPL: IPSOS Marktforschung DE NKL – Die Welt der Gewinne Jedes 2. Los ein Treffer! Ab 18. Suchtgefahr. CPL: Peuterey Newsletterkampagne DHgate.de Kamera & Smartphone Sale, Black Friday Sale! Bis zu 70%rabatt. Galaxus.de helmade Kartonara Verkaufsschlager BH atmungsaktiv Homepage Baukasten Motorradreifen bei ReifenDirekt.de Gymnastik & Tanz - Die Welt des Sports bei Sport-Thieme utry.me Wolford Bestseller Strümpfe 60% RABATT,Yoins 5th Anniversary Party ist eröffnet. Zaful | AT: Große Auswahl an hochwertiger Pflege, Düfte & Make-u Startseite Sport-Thieme | BE: Bonprix HotelsCombined Kelkoo BE FR Kelkoo BE NL Light in the box Manandshaving Microsoft Mini in the box Custom graphical element Beursstand inrichten 50% sale korting End of Season Sale Refurbished.be Second Love Betaalterminal 30% korting op flyers

PARTNERE: Exfoliants Paula's Choice best sellers Naughtybook - Web Find den perfekte gave til manden her Besøg hele Danmarks barbershop her Køb barbergrej her Se tilbud på barbergrej her Blackheads Køb barbergrej her One PetDreams.dk Misslux.dk Qatar Airways DK Ny BON'A PARTE kollektion online. Shop de nye styles i dag! 3 Stk. Sport's BH - Deal Pris 149,00 kr Hos cHosting er der en løsning til alle! Fra små personlige blogs og hjemmesider til webshops. Vores professionelle webhotel løsninger henvender sig til kunder med store webshops med mange besøgende, kunder med tunge hjemmesider, eller folk som sætter ekstra vægt på at få den bedste mulige ydeevne. Vi tager backups hver dag helt gratis som du selv kan gendanne til om ønsket, eller bede os om at gøre for dig. Din data bor trygt hos cHosting. Sko Oprydning - Sko Udsalg - Sko Tilbud - Spar op til 75% på Cykelsko Banggood Coupons Sheet, Update Everyday Find den perfekte gave til manden her Hør stof Gode priser og kendte mærker - Køb dit undertøj hos Timarco Vægttab https://altisundhed.dk/index.php/hjaelpemidler-og-tilbehor/pille-doseringsaesker.html Med Swiss Lashes får du smukke øjenvipper på bare tre til seks uger. www.nextlove.dk www.insjo.com Kæmpe udvalg af Covers og tilbehør til Mobil og Tablets hos Coolpriser – DK's billigste Algarve Giv en personlig fotobog i julegave - se mere på cewe.dk E14 LED pærer til lave priser og med hurtig levering Bestil lækker hudpleje her Få den ultimative lydoplevelse med HiFi Klubben Spar 10% på fotokalendere - med koden: 10KALENDER17 Glamping med Selectcamp Vil du gerne campere med et strejf af luksus? Så er glamping med garanti det rigtige for dig! Selectcamp er glampin specialist og tilbyder op til flere lækre boliger på de bedste campingpladser i Frankrig, Italien og Spanien. Se mere her Nyd campingferien med hele familien. Pladserne ligger i de mest populære ferielande: Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, Slovenien og Kroatien. Men hos os kan du naturlig også finde en ferie, som er tættere på hjemmet. Udvalget af ferieboliger er stort også i Tyskland, Danmark, Schweiz, Østrig, Luxembourg, Ungarn og Holland! Sunweb Rejser Sunweb.dk - Græske favoritter Find din nye iPhone her Køb emballage til forsendelser her Find den bedste personlige gave. Klik her. Gode hotel tilbud hos HotelSpecials.dk Popup shop - ByButterfly.dk Opret en profil i dag og find en ledig bolig vejrstationer Radisson Blu Exfoliants All Under $9.9 Drop spillene! Terapy: Komfortabelt design fra Holland www.24hShop.dk Findsex.dk - Al mulig slags sjov fra flirtende, online chats til intime og uforpligtende møder