BEAUTY,  SHOPPING

To naturlige sjampoer fra et apotekshylle Alterra og Yope

Når de fleste sier at grunnlaget for hårpleie er balsammen, er jeg i opposisjon. Den problematiske hodebunnen som en gang ga meg en brenning, lærte meg at sjampo er det viktigste. En god, mild, men velrensende kosmetikk er en nødvendighet for badet mitt. I dag, om to nye produkter som dukket opp på markedet samtidig, sjampo med naturlig og apotek.

Sjampo med Alterra-karbon er dedikert til hår med en tendens til fett. Det er vanskelig for meg å dømme min mening – jeg vasker dem hver dag fordi jeg er eier av veldig tynt hår, som på den andre dagen ikke lenger er i stand til å bli frelst på grunn av total slip og ikke på grunn av “skitt”. Jeg klager ikke, men spesielt av denne grunn. Fordi det er mer irriterende for meg å “stylisere” dem enn å sette håret på dusjen i løpet av kvelden vasker hele kroppen.

Du vil kjøpe en sjampo i Rossmann til en vanlig pris på PLN 8,99 for en 200 ml kapasitet. Emballasjen er en standard, plastflaske, konsistent med hensyn til grafikk med andre sjampoer av dette merket. Produktets farge er ikke-standard fordi den er … svart. Like etter vannet og før de delikate (og mindre) vaskemidler i sammensetningen er det glycerin. Som jeg var litt redd, og jeg var litt nysgjerrig.

Dette kosmetiske skumet anstendig, renser huden godt, irriterer ikke det og forårsaker ikke kløe. Det er også veldig behagelig for håret – etter kontakt med skummet, tverr det ikke for mye, det er ikke tørt, det er løs og losset. Jeg observerer også lys og ikke veldig spektakulær (men fortsatt) hårrefleksjon til basen.

Jeg brukte det med glede og jeg kommer tilbake til det med samme glede. I forhold til sjampoene i dette firmaet hadde jeg hittil blandede følelser: varianten som gir volum jeg virkelig liker, var imidlertid koffeinversjonen en total feil for meg. Utgaven med karbon tiltet, men skalaen;)

Jeg er en fan av Yope shower geler, så så snart jeg så at de lanserer nye hårprodukter, sa jeg “Jeg må ha!”. Jeg måtte ha to sjampo fordi … Jeg ble styrt av deres duft. Og hvordan. Jeg startet eventyret med sjampo for tørt og skadet hår. Orientalsk hage og … Jeg var skuffet.

Vi betaler for PLN 20 for en 300 ml kapasitet til en vanlig pris. Til denne prisen er vi imidlertid en praktisk og praktisk flaske med en pumpe. I min kopi er det imidlertid upålitelig – etter å ha presset det, “hoppe opp” ganske oppover og må “trekke” det ut for hånd, som jeg ikke skjuler, er litt irriterende.

Spesielt det … det er ikke et effektivt produkt. Når det brukes i en standardmengde, kan det absolutt ikke vaske hodet mitt. Jeg har inntrykk av at det på grunn av sin spesifikke formel (lik deres såper eller geler) setter seg på håret og det er vanskelig å bryte inn i hodebunnen med den. Jeg bruker den i uanstendig store mengder.

Ikke desto mindre imponerer vaskeegenskapene ikke. Håret etter å ha brukt det er lett lastet, hodebunnen som bruker det flere ganger på rad, synes å være utilstrekkelig renset og krever synd og grundig skrubbing.

Lukten skuffet meg ikke. Likevel er duften av Yope-produkter veldig mye i min smak, og når de fleste klager over dem, mottar jeg dem positivt. Likevel er lukten den første og siste tingen jeg liker om dette produktet, og når jeg kan få en bunn i det, vil jeg gjerne glemme det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

PARTNERE: Autobutler Avis be2 Sweden Bemz Bokbörsen Budget Concrete Humanity Creo Gaming Gearbest Happy plugs Home by Sweden MyLoan Nystart Finans One.com Protein.se Rentalcars SE Spartoo Teddymania Zandvoort | NO: Bemz Bonnier Publications Gamezone Gearbest Gina Tricot Gymgrossisten Happy plugs Hotelopia LensOn Lensway Nelly One.com Palm Research Passionfruit Pinkorblue PRO ISP Rentalcars SF Kids Shobr Shopping4Net Yourlenses

DE: bet-at-home Bluenet Calzedonia CPL: BILD am Sonntag Abokampagne CPL: dsb-schuldenhilfe.de CPL: FAZ Woche gedruckt CPL: IPSOS Marktforschung DE CPL: NKL-Peters Leadkampagne CPL: shz-schuldenhilfe.de CPL: Wirtschaftswoche plus 15 EUR Gutschein CPL: Wirtschaftswoche plus ShoppingBon eglobalcentral helmade Kartonara Newchic One.com ReifenDirekt Sport-Thieme TOMTOP Urlaubseeland Utry.me UXGO Vacanceselect Wolford Yoins Zaful Zoony | AT: One.com Sport-Thieme | BE: Barceló Hotels & Resorts BE Bonprix HotelsCombined (BE) Kelkoo BE FR Kelkoo BE NL One PrintDeal Selectcamp BE Tonero leads Unigro Vacanceselect Vistaprint Yves Rocher

PARTNERE: Lån penge med FokusLån https://www.snappcar.dk/billeje-arhus VictoraMilan.dk Dating for 55+ Damer Bambox samlet pakke Campeggi per sport invernali visit website Registrer dine dagligvarer og bliv belønnet Eovendo 3 Stk. Sport's BH - Deal Pris 149,00 kr Hos cHosting er der en løsning til alle! Fra små personlige blogs og hjemmesider til webshops. Vores professionelle webhotel løsninger henvender sig til kunder med store webshops med mange besøgende, kunder med tunge hjemmesider, eller folk som sætter ekstra vægt på at få den bedste mulige ydeevne. Vi tager backups hver dag helt gratis som du selv kan gendanne til om ønsket, eller bede os om at gøre for dig. Din data bor trygt hos cHosting. Sko Oprydning - Sko Udsalg - Sko Tilbud - Spar op til 75% på Cykelsko Køb Goodiebox nu Gode priser og kendte mærker - Køb dit undertøj hos Timarco Vægttab Verdens mest innovative produkter! Novatus.dk www.nextlove.dk www.insjo.com Køb dit tøj online hos MINIMIZE Køb dit tøj online hos Y.A.S. Kæmpe udvalg af Covers og tilbehør til Mobil og Tablets hos Coolpriser – DK's billigste E14 LED pærer til lave priser og med hurtig levering Findsex.dk - Find et godt match her Terapy: Komfortabelt design fra Holland Leluna.dk - Anti-ageing Drop spillene! suite-tilbud: spar op til 25% suite-tilbud: spar op til 25% Opret en profil i dag og find en ledig bolig Gode hotel tilbud hos HotelSpecials.dk Find den bedste personlige gave. Klik her. Damer Find din nye iPhone her Bestil lækker hudpleje her Sunweb.dk - Sommerferie i Grækenland Sunweb Rejser Nyd campingferien med hele familien. Pladserne ligger i de mest populære ferielande: Frankrig, Italien, Spanien, Portugal, Slovenien og Kroatien. Men hos os kan du naturlig også finde en ferie, som er tættere på hjemmet. Udvalget af ferieboliger er stort også i Tyskland, Danmark, Schweiz, Østrig, Luxembourg, Ungarn og Holland! Glamping med Selectcamp Vil du gerne campere med et strejf af luksus? Så er glamping med garanti det rigtige for dig! Selectcamp er glampin specialist og tilbyder op til flere lækre boliger på de bedste campingpladser i Frankrig, Italien og Spanien. Se mere her Bestil Online Videokamera Oplader Din hemmelighed er vores hemmelighed Prisvindende og markedsledende webhosting - One.com Black mask - den nye revoulotionerende sorte ansigtsmaske. Kan købes på Misslux.dk