BEAUTY,  SHOPPING

Oriflame bezit het geheim i Verbazingwekkende paradijs!

Amazing Paradise and Possess The Secret zijn geuren die mijn hart hebben gestolen, hoewel het niet zonder twijfel was;)

Oriflame Possess The Secret is de nieuwste geur van de familie Possess, beschreven door de producent als de legendarische geuren geïnspireerd door de legendarische personages. Ze zijn gebaseerd op gedurfde figuren uit de wereld van mythen en legendes. Ze moeten verleidelijk en onvergetelijk zijn. Deze reeks geuren omvat Possess, Possess The Secret en versies voor mannen, d.w.z. Possess Man en Possess The Secret Man;) Possess The Secret voor vrouwen kwam naar me toe;) De geur is geïnspireerd door de legendarische Noorse godin Idunn. Het wordt beschreven als verfijnd, verleidelijk en vet. En dit allemaal dankzij de unieke akkoorden van de gouden appel.

 

 

Oriflame Amazing Paradise volgens de producent is een fascinerende, unieke en unieke geur;) Allemaal dankzij de zelden gekozen Paradise Drop speciaal geselecteerd voor Oriflame. Het is een geur van zeldzame exotische bloemen omringd door houtachtige en citrusakkoorden met sprankelende, sprankelende natuur. Amazing Paradise is de geur die is uitgebracht in 2016. De makers zijn Evelyne Boulanger en Alexandra Carlin.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

PARTNERE: Autobutler Avis be2 Sweden Bemz Bokbörsen Budget Concrete Humanity Creo Gaming Gearbest Happy plugs Home by Sweden MyLoan Nystart Finans One.com Protein.se Rentalcars SE Spartoo Teddymania Zandvoort | NO: Bemz Bonnier Publications Gamezone Gearbest Gina Tricot Gymgrossisten Happy plugs Hotelopia LensOn Lensway Nelly One.com Palm Research Passionfruit Pinkorblue PRO ISP Rentalcars SF Kids Shobr Shopping4Net Yourlenses

DE: bet-at-home Bluenet Calzedonia CPL: BILD am Sonntag Abokampagne CPL: dsb-schuldenhilfe.de CPL: FAZ Woche gedruckt CPL: IPSOS Marktforschung DE CPL: NKL-Peters Leadkampagne CPL: shz-schuldenhilfe.de CPL: Wirtschaftswoche plus 15 EUR Gutschein CPL: Wirtschaftswoche plus ShoppingBon eglobalcentral helmade Kartonara Newchic One.com ReifenDirekt Sport-Thieme TOMTOP Urlaubseeland Utry.me UXGO Vacanceselect Wolford Yoins Zaful Zoony | AT: One.com Sport-Thieme