BEAUTY,  CASUAL DAY,  MAKE-UP

HERZIENING VAN BOURJOIS GEZONDE MIX BB CREAM

Hey 🙂 Vandaag nodig ik je uit voor een bespreking van een lichte foundation, perfect voor lente en zomer, of Bourjois Healthy Mix BB Cream. Als je wilt weten of de stichting me heeft gecontroleerd, en als ik het aan iedereen aanbevelen, lees dan verder 🙂

 

De basis is niet te dun, niet te dicht. Dekking is middelgroot, maar je kunt het voorzichtig op vol zetten. Het bevriest niet. Het heeft een glanzende, sterk reflecterende afwerking, waardoor het er heel natuurlijk en gezond uitziet. Het is zeer vochtinbrengend. Het vereist zeker poederen. Het ziet er heel licht uit op de huid, net als onze andere huid. Het is volledig onmerkbaar op de huid. Sterk schijnt de hele dag door. Helaas raakt het na een paar uur in rimpels. Het wrijft niet, maakt niet aan, behoudt de contouren en de illuminator mooi. Het oxideert niet. Het verstopt de poriën niet, het veroorzaakt geen onvolkomenheden.

De basis is gesloten in een zachte buis. Ik hou van de grote draagcomfort, zeer zachte, natuurlijke afwerking, hydratatie en relatief goede dekking. Ik raad het aan voor een droge en gemengde huid. Ik heb schaduw 02 Medium, dat is geel, vrij donker, maar na het aanbrengen van een mooie menging in de kleur van de huid.

Laat het me weten in de comments als je deze stichting kent. Als dat zo is, vergeet dan niet te schrijven hoe het voor u werkte. 🙂 <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PARTNERE: Avis SE be2 Sweden Bemz SE Bokbörsen SE Budget SE Fyrklövern SE Home by Sweden Nystart Finans SE One.com SE | NO: Avis NO Bemz NO Bonnier Publications Budget NO Gamezone Go To Gate Gymgrossisten NO LensOn NO Lufthansa NO Nelly NO One.com NO Palm Research PRO ISP Yves Rocher NO

DE: Best Western bet at home Cam: dsb-schuldenhilfe.de Der Gepflegte Mann Dresslily DE aff eglobalcentral.de Hotelopia DE Kartonara lastminute.com Newchic DE One.com DE ReifenDirekt.de Rosegal Germany Zaful DE

NL: Lightspeed Restaurant Prijzen https://lease.dekbed-discounter.nl/boxsprings Luxe rondreis Energie check Goudstaven Kopen? Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven All-in v.a. 188,- euro Zitmeubilair rondreis sri lanka NOVASOL Verhuur Spreekuur Kamer of Studio Huren? Onze ervaren medewerkers weten precies hoe úw woning het snelst wordt verkocht premium-registratie Ontdek wat Teamleader allemaal kan Speciale Startershypotheek voor € 795,- Actuele hypotheekrentes vergelijken? Vertrekgarantie calculator voor zonnepanelen Verordening eg 261 2004 Nationaalbespaarcentrum.nl Stap 2 Start nu direct zonder wachtlijst met trombose zelfmeten! Strandvakanties met kinderen Je verliest dus niet alleen kilo’s aan lichaamsvet, je hele lichaam wordt er gezonder van! Zoek je een veilige zekere kaart? Koop nu je Money2Go MasterCard Heeft u behoefte aan drastisch gewichtsverlies? Altijd 100% aandacht voor ontwerp, montage en nazorg Alle grote merken Tuinmeubelen onder 1 dak! Bad eruit, douche erin Hoge korting op brandstoffen Wil jij ook een waterdicht bedrijfsplan? Offerte Alarmsysteem Makelaars vergelijken? Meld u hier aan voor een gratis gehoortest. Beleef het pure Sicilië Registreren bij Eten.com Vluchten Costa Rica Autorondreis door Canada Toeslag Aanvragen Afrikaplus.nl Kinderfysiotherapie Met Dagboek Reizen naar Vietnam, Cambodja en Thailand Behandeling verslaving Bekijk alle groepsreizen Test Stichting WebwinkelKeur Ervaar de kennis en persoonlijke benadering van Namasté Reizen Golfvakantie Brussel en omgeving e-Matching - Dating hoger opgeleiden Cadeau voor Secretaressedag vanaf €5 e-Matching - Dating hoger opgeleiden 3 dagen gratis membership bij Lexa Op zoek naar een serieuze relatie? MetJou.nl Dating en chatten! Ondeugend-Daten.nl is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie Op zoek naar een leuke date? Vrouw/vrouw Chat&Date met leuke koppels bij u in de buurt! Chat&Date met leuke vrouwen (Bi) bij u in de buurt! Alleenstaande-Papas.nl