BEAUTY,  CASUAL DAY,  MAKE-UP

HERZIENING VAN BOURJOIS GEZONDE MIX BB CREAM

Hey 🙂 Vandaag nodig ik je uit voor een bespreking van een lichte foundation, perfect voor lente en zomer, of Bourjois Healthy Mix BB Cream. Als je wilt weten of de stichting me heeft gecontroleerd, en als ik het aan iedereen aanbevelen, lees dan verder 🙂

 

De basis is niet te dun, niet te dicht. Dekking is middelgroot, maar je kunt het voorzichtig op vol zetten. Het bevriest niet. Het heeft een glanzende, sterk reflecterende afwerking, waardoor het er heel natuurlijk en gezond uitziet. Het is zeer vochtinbrengend. Het vereist zeker poederen. Het ziet er heel licht uit op de huid, net als onze andere huid. Het is volledig onmerkbaar op de huid. Sterk schijnt de hele dag door. Helaas raakt het na een paar uur in rimpels. Het wrijft niet, maakt niet aan, behoudt de contouren en de illuminator mooi. Het oxideert niet. Het verstopt de poriën niet, het veroorzaakt geen onvolkomenheden.

De basis is gesloten in een zachte buis. Ik hou van de grote draagcomfort, zeer zachte, natuurlijke afwerking, hydratatie en relatief goede dekking. Ik raad het aan voor een droge en gemengde huid. Ik heb schaduw 02 Medium, dat is geel, vrij donker, maar na het aanbrengen van een mooie menging in de kleur van de huid.

Laat het me weten in de comments als je deze stichting kent. Als dat zo is, vergeet dan niet te schrijven hoe het voor u werkte. 🙂 <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

PARTNERE: Autobutler Avis be2 Sweden Bemz Bokbörsen Budget Concrete Humanity Creo Gaming Gearbest Happy plugs Home by Sweden MyLoan Nystart Finans One.com Protein.se Rentalcars SE Spartoo Teddymania Zandvoort | NO: Bemz Bonnier Publications Gamezone Gearbest Gina Tricot Gymgrossisten Happy plugs Hotelopia LensOn Lensway Nelly One.com Palm Research Passionfruit Pinkorblue PRO ISP Rentalcars SF Kids Shobr Shopping4Net Yourlenses

DE: bet-at-home Bluenet Calzedonia CPL: BILD am Sonntag Abokampagne CPL: dsb-schuldenhilfe.de CPL: FAZ Woche gedruckt CPL: IPSOS Marktforschung DE CPL: NKL-Peters Leadkampagne CPL: shz-schuldenhilfe.de CPL: Wirtschaftswoche plus 15 EUR Gutschein CPL: Wirtschaftswoche plus ShoppingBon eglobalcentral helmade Kartonara Newchic One.com ReifenDirekt Sport-Thieme TOMTOP Urlaubseeland Utry.me UXGO Vacanceselect Wolford Yoins Zaful Zoony | AT: One.com Sport-Thieme