CASUAL DAY,  KITCHEN

Sjokoladekake

Du trenger

175g smeltet og avkjølt smør
3 stk egg
280g sukker
250g hvetemel
4 ss kakao
2 ts vaniljesukker
2ts bakepulver
180g rømme

Slik gjør du
Smelt og avkjøl smør. Ha egg og sukker i en bolle og visp til eggedosis. Tilsett smøret og rør godt. Ha i hvetemel, kakao, vaniljesukker og bakepulver vekselvis med rømmen. Rør godt til du har en fin og klumpfri røre. Fordel røren i formen (24 cm). Stek på 180 grader midt i ovnen i 30-35 min. La kaken hvile i formen før du fjerner springformen og har kaken på en rist.

Sjokoladekrem
400g
4dl kremfløte
100g smør

Hakk sjokoladen i små biter og ha dem i en bolle. Varm opp kremfløten til kokepunktet og hell den over sjokoladen. Rør til all sjokoladen er smeltet. Tilsett små terninger av smøret, litt etter litt mens du rører godt sammen. La blandingen hvile ca 30 min i kjøleskapet til den har tyknet. Smør den utover kaken, eller ha den i en sprøytepose og lag ønsket mønster. Pynt med ønskede bær eller strøssel.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

PARTNERE: Autobutler Avis be2 Sweden Bemz Bokbörsen Budget Concrete Humanity Creo Gaming Gearbest Happy plugs Home by Sweden MyLoan Nystart Finans One.com Protein.se Rentalcars SE Spartoo Teddymania Zandvoort | NO: Bemz Bonnier Publications Gamezone Gearbest Gina Tricot Gymgrossisten Happy plugs Hotelopia LensOn Lensway Nelly One.com Palm Research Passionfruit Pinkorblue PRO ISP Rentalcars SF Kids Shobr Shopping4Net Yourlenses

DE: bet-at-home Bluenet Calzedonia CPL: BILD am Sonntag Abokampagne CPL: dsb-schuldenhilfe.de CPL: FAZ Woche gedruckt CPL: IPSOS Marktforschung DE CPL: NKL-Peters Leadkampagne CPL: shz-schuldenhilfe.de CPL: Wirtschaftswoche plus 15 EUR Gutschein CPL: Wirtschaftswoche plus ShoppingBon eglobalcentral helmade Kartonara Newchic One.com ReifenDirekt Sport-Thieme TOMTOP Urlaubseeland Utry.me UXGO Vacanceselect Wolford Yoins Zaful Zoony | AT: One.com Sport-Thieme