SHOPPING

SkalHuset

SkalHuset där du kan köpa skal till din mobiltelefon. Hos dom hittar du skal till de flesta modellerna som finns på marknaden idag vilket är super bra då jag kan tycka det är svårt att hitta till vissa modeller.

Företaget har funnits sedan 2011 men då utgick de från Norge när det skickades, 2012 kom de till Sverige helt och hållet så de har funnits på marknaden ett bra tag vilket jag alltid tycker känns tryggt.
Hos SkalHuset hittar du mobilskal som är både trendiga och praktiska vilket egentligen är huvudsaken, att de skyddar bra men personligen vill jag att de ska se bra ut samtidigt. Kan ju inte vara ensam om det?
Själv klickade jag hem det här supersnygga röda skalet som ser ut som skinn med nitar. Känns verkligen som min personlighet i ett skal, hehe. Har bara hunnit använda det en kort stund men hittills är jag nöjd med både kvalité och utseende. Det sitter bra på telefonen och det är skönt att hålla

Som jag nämnde tidigare har de skal till de flesta modeller så som Samsung, iPhone och Huawei men bäst är om du klickar dig in på deras hemsida och kikar efter själv.
Någonting jag var väldigt nöjd med själv var dock den snabba leveranstiden, jag beställde mitt skal igår och idag låg det i brevlådan. Det kallar jag service! Några andra fördelar jag vill passa på att nämna är:
– Alltid fri frakt inom Sverige
– Alltid öppet köp i 90 dagar
– Den snabba leveranstiden, beställer du innan 16:00 så skickas det samma dag.
– Flera olika betalmetoder så som faktura via Klarna och kortbetalning.

De har dessutom en otroligt trevlig kundservice dit du kan vända dig om du har några problem eller funderingar så blir du väl omhändertagen av dom som jobbar där.

Idag har mer eller mindre varenda människa en mobiltelefon och med tanke på dagens telefonpriser borde vi skydda dom med snygga, hållbara mobilskal, och då självklart från SkalHuset. In och kika på deras sida redan nu och klicka hem din favorit så har du det hemma redan denna vecka.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PARTNERE: Avis SE be2 Sweden Bemz SE Bokbörsen SE Budget SE Fyrklövern SE Home by Sweden Nystart Finans SE One.com SE | NO: Avis NO Bemz NO Bonnier Publications Budget NO Gamezone Go To Gate Gymgrossisten NO LensOn NO Lufthansa NO Nelly NO One.com NO Palm Research PRO ISP Yves Rocher NO

DE: Best Western bet at home Cam: dsb-schuldenhilfe.de Der Gepflegte Mann Dresslily DE aff eglobalcentral.de Hotelopia DE Kartonara lastminute.com Newchic DE One.com DE ReifenDirekt.de Rosegal Germany Zaful DE

NL: Lightspeed Restaurant Prijzen https://lease.dekbed-discounter.nl/boxsprings Luxe rondreis Energie check Goudstaven Kopen? Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven All-in v.a. 188,- euro Zitmeubilair rondreis sri lanka NOVASOL Verhuur Spreekuur Kamer of Studio Huren? Onze ervaren medewerkers weten precies hoe úw woning het snelst wordt verkocht premium-registratie Ontdek wat Teamleader allemaal kan Speciale Startershypotheek voor € 795,- Actuele hypotheekrentes vergelijken? Vertrekgarantie calculator voor zonnepanelen Verordening eg 261 2004 Nationaalbespaarcentrum.nl Stap 2 Start nu direct zonder wachtlijst met trombose zelfmeten! Strandvakanties met kinderen Je verliest dus niet alleen kilo’s aan lichaamsvet, je hele lichaam wordt er gezonder van! Zoek je een veilige zekere kaart? Koop nu je Money2Go MasterCard Heeft u behoefte aan drastisch gewichtsverlies? Altijd 100% aandacht voor ontwerp, montage en nazorg Alle grote merken Tuinmeubelen onder 1 dak! Bad eruit, douche erin Hoge korting op brandstoffen Wil jij ook een waterdicht bedrijfsplan? Offerte Alarmsysteem Makelaars vergelijken? Meld u hier aan voor een gratis gehoortest. Beleef het pure Sicilië Registreren bij Eten.com Vluchten Costa Rica Autorondreis door Canada Toeslag Aanvragen Afrikaplus.nl Kinderfysiotherapie Met Dagboek Reizen naar Vietnam, Cambodja en Thailand Behandeling verslaving Bekijk alle groepsreizen Test Stichting WebwinkelKeur Ervaar de kennis en persoonlijke benadering van Namasté Reizen Golfvakantie Brussel en omgeving e-Matching - Dating hoger opgeleiden Cadeau voor Secretaressedag vanaf €5 e-Matching - Dating hoger opgeleiden 3 dagen gratis membership bij Lexa Op zoek naar een serieuze relatie? MetJou.nl Dating en chatten! Ondeugend-Daten.nl is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie Op zoek naar een leuke date? Vrouw/vrouw Chat&Date met leuke koppels bij u in de buurt! Chat&Date met leuke vrouwen (Bi) bij u in de buurt! Alleenstaande-Papas.nl