CASUAL DAY,  KITCHEN

SALAT <3 noget jeg kan lide ;)

Hej hej! I dag blev jeg hentet til salat;) 

Jeg er vild med denne salat 🙂 !!

Den er super smuk & den er super lækker.
Den er både sød, syrlig, knasende & cremet

Opskrift

Ingredienser:

 • 1 pose feldsalat (75 gram)
 • 1 pose pinjekerner (80 gram)
 • 2 avocado
 • 1 pakke cherrytomater (250 – 500 gram)
 • Syltede rødløg
 • 1 flaske mørk balsamico
 • 1 citron
 • Havsalt

Sådan gør du:

 • Lav syltede rødløg
 • Skyl salaten
 • Rist pinjekernerne på en tør pande og hæld dem derefter i en skål
 • Hæld olivenolie på en pande, og varm den godt op (Høj varme)
 • Skyl tomaterne & tør dem med køkkenrulle
 • Hæld tomaterne på panden og varm dem i 10 minutter. Ryst panden indimellem
 • Efter 10 minutter tilsætter du lidt havsalt & 1 spsk balsamico (pr. 250 gram tomater)
 • Steg videre i 5 minutter. Ryst panden indimellem
 • Tag tomaterne af panden og læg dem i en skål
 • Skræl avocadoerne & fjern stenen
 • Skær dem i tern
 • Pres ½ citron over avocadoerne og læg dem i en skål
 • I en stor serveringskål tilsætter du salaten
 • Herefter lægger du tomater, rødløg og avocado i de forskellige salat-lag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PARTNERE: Avis SE be2 Sweden Bemz SE Bokbörsen SE Budget SE Fyrklövern SE Home by Sweden Nystart Finans SE One.com SE | NO: Avis NO Bemz NO Bonnier Publications Budget NO Gamezone Go To Gate Gymgrossisten NO LensOn NO Lufthansa NO Nelly NO One.com NO Palm Research PRO ISP Yves Rocher NO

DE: Best Western bet at home Cam: dsb-schuldenhilfe.de Der Gepflegte Mann Dresslily DE aff eglobalcentral.de Hotelopia DE Kartonara lastminute.com Newchic DE One.com DE ReifenDirekt.de Rosegal Germany Zaful DE

NL: Lightspeed Restaurant Prijzen https://lease.dekbed-discounter.nl/boxsprings Luxe rondreis Energie check Goudstaven Kopen? Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven All-in v.a. 188,- euro Zitmeubilair rondreis sri lanka NOVASOL Verhuur Spreekuur Kamer of Studio Huren? Onze ervaren medewerkers weten precies hoe úw woning het snelst wordt verkocht premium-registratie Ontdek wat Teamleader allemaal kan Speciale Startershypotheek voor € 795,- Actuele hypotheekrentes vergelijken? Vertrekgarantie calculator voor zonnepanelen Verordening eg 261 2004 Nationaalbespaarcentrum.nl Stap 2 Start nu direct zonder wachtlijst met trombose zelfmeten! Strandvakanties met kinderen Je verliest dus niet alleen kilo’s aan lichaamsvet, je hele lichaam wordt er gezonder van! Zoek je een veilige zekere kaart? Koop nu je Money2Go MasterCard Heeft u behoefte aan drastisch gewichtsverlies? Altijd 100% aandacht voor ontwerp, montage en nazorg Alle grote merken Tuinmeubelen onder 1 dak! Bad eruit, douche erin Hoge korting op brandstoffen Wil jij ook een waterdicht bedrijfsplan? Offerte Alarmsysteem Makelaars vergelijken? Meld u hier aan voor een gratis gehoortest. Beleef het pure Sicilië Registreren bij Eten.com Vluchten Costa Rica Autorondreis door Canada Toeslag Aanvragen Afrikaplus.nl Kinderfysiotherapie Met Dagboek Reizen naar Vietnam, Cambodja en Thailand Behandeling verslaving Bekijk alle groepsreizen Test Stichting WebwinkelKeur Ervaar de kennis en persoonlijke benadering van Namasté Reizen Golfvakantie Brussel en omgeving e-Matching - Dating hoger opgeleiden Cadeau voor Secretaressedag vanaf €5 e-Matching - Dating hoger opgeleiden 3 dagen gratis membership bij Lexa Op zoek naar een serieuze relatie? MetJou.nl Dating en chatten! Ondeugend-Daten.nl is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie Op zoek naar een leuke date? Vrouw/vrouw Chat&Date met leuke koppels bij u in de buurt! Chat&Date met leuke vrouwen (Bi) bij u in de buurt! Alleenstaande-Papas.nl