CASUAL DAY,  KITCHEN

KJEMPESUNN FASTFOOD SOM ER BILLIG OG ENKEL

Har du opplevd å komme inn døra hjemme og rive opp potetgullposen, slenge inn en Grandis eller ta en pølse på veien?

Det har vi nok alle. Men det er jo ikke sunt da, og ikke gjør det oss noen tjenester på badevekta heller om du bryr deg om det.

For å redde meg selv fra disse fellene, sørger jeg for å ha fristende fastfood i fryseren. Og dette er en av mine absolutte favoritter:

Kutt opp grønnsaker du liker (jeg bruker potet, gulrot og purre for å gjøre d enkelt, men du kan også tilsette sellerirot, pepperrot og andre grønnsaker), ha på krydder du liker, bland for hånd, legg i porsjonsposer/glass (jeg foretrekker glass, men nå ligger de fortsatt pakket ned ifm flytting), legg en klatt smør i hver pose og frys. Når du senere vil ha mat i en fei, er d bare å tilsette vann og koke i ca 10 min. Vil du gjøre d m mer mettende tilsetter du biter av fisk, kjøtt, pølser etc. Vil du holde d vegetarisk tilsetter du bønner, linser, kikerter, bulgur etc.

Dette er kjempegodt, jeg spiser d ofte når kveldene blir sene og grønnsaksinntaket lavt 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

PARTNERE: Autobutler Avis be2 Sweden Bemz Bokbörsen Budget Concrete Humanity Creo Gaming Gearbest Happy plugs Home by Sweden MyLoan Nystart Finans One.com Protein.se Rentalcars SE Spartoo Teddymania Zandvoort | NO: Bemz Bonnier Publications Gamezone Gearbest Gina Tricot Gymgrossisten Happy plugs Hotelopia LensOn Lensway Nelly One.com Palm Research Passionfruit Pinkorblue PRO ISP Rentalcars SF Kids Shobr Shopping4Net Yourlenses

DE: bet-at-home Bluenet Calzedonia CPL: BILD am Sonntag Abokampagne CPL: dsb-schuldenhilfe.de CPL: FAZ Woche gedruckt CPL: IPSOS Marktforschung DE CPL: NKL-Peters Leadkampagne CPL: shz-schuldenhilfe.de CPL: Wirtschaftswoche plus 15 EUR Gutschein CPL: Wirtschaftswoche plus ShoppingBon eglobalcentral helmade Kartonara Newchic One.com ReifenDirekt Sport-Thieme TOMTOP Urlaubseeland Utry.me UXGO Vacanceselect Wolford Yoins Zaful Zoony | AT: One.com Sport-Thieme