KITCHEN

Vegetar a la Italia

VEGETAR A LA ITALIA (3 porsjoner)

250 g tricolor pasta (vanlig + tomat + spinat), en bit rødkål, 6 sukkererter, 1 sjalottløk, 1/2 rød paprika, 1/3 grønn paprika, 115 g kikerter, gressløk, revet ost. Krydder: Herbamare, paprikapulver, løkpulver, svart pepper.

Kok pasta i en kjele med vann og en buljongterning.

Skjær grønnsakene i passe biter. Stek disse i en stekepanne med litt rapsolje og smør på litt under middels varme i 4-5 minutter. Ha i skylte og avrente kikerter. Krydre alt godt.

Hell av pastavannet, og bland inn grønnsakene med all olje og smør. Rør godt.

Strø over litt oppklippet gressløk og revet ost når retten er i tallerkenen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

PARTNERE: Autobutler Avis be2 Sweden Bemz Bokbörsen Budget Concrete Humanity Creo Gaming Gearbest Happy plugs Home by Sweden MyLoan Nystart Finans One.com Protein.se Rentalcars SE Spartoo Teddymania Zandvoort | NO: Bemz Bonnier Publications Gamezone Gearbest Gina Tricot Gymgrossisten Happy plugs Hotelopia LensOn Lensway Nelly One.com Palm Research Passionfruit Pinkorblue PRO ISP Rentalcars SF Kids Shobr Shopping4Net Yourlenses

DE: bet-at-home Bluenet Calzedonia CPL: BILD am Sonntag Abokampagne CPL: dsb-schuldenhilfe.de CPL: FAZ Woche gedruckt CPL: IPSOS Marktforschung DE CPL: NKL-Peters Leadkampagne CPL: shz-schuldenhilfe.de CPL: Wirtschaftswoche plus 15 EUR Gutschein CPL: Wirtschaftswoche plus ShoppingBon eglobalcentral helmade Kartonara Newchic One.com ReifenDirekt Sport-Thieme TOMTOP Urlaubseeland Utry.me UXGO Vacanceselect Wolford Yoins Zaful Zoony | AT: One.com Sport-Thieme