BEAUTY,  SHOPPING

HYALURON-SHAKE :)

Hyaluron-Shake rek 339 kr

En fuktighetsgivande ansiktsolja. Men som ni ser på bild så är den uppdelad i två faser, en oljefas och en vattenlöslig fas. Oljefasen innehåller jojoba-, kokosnöt- och sojaolja och den vattenlösliga innehåller extrakt av rödalg som stimulerar hudens egen produktion av hyaluronsyra.

Produkten passar alla hudtyper och åldrar, men är särskilt bra för fuktfattig hy. Den används som ett serum under dag – och nattkräm, eller ensam efter rengöring och toner. Innan användning måste man skaka flaskan ordentligt så de två faserna blandas ihop.

Tycker de va ett klokt val. Hellre att man skakar ingredienserna för att slippa onödiga tillsatser. Doften är helt underbar. Otroligt fräsch och den blå färgen kommer från ett mineral, Malakit. Ett stort plus är såklart att den är vegansk.

Jag har nu använt denna ett tag och kan längta till jag får lägga på denna. Doften är mitt i prick som jag vill ha den och den känns verkligen återfuktande! Denna kommer vara en självklar del i min framtida hudvårdsrutin!

Anti simple roll on rek, 195 kr

En intensiv punktbehandling mot finnar och pormaskar.

De aktiva ingredienserna i Roll-On ska ha en upprensande effekt och minska talgproduktionen. Stiftet ska motverka både existerande finnar och pormaskar och förebygger uppkomsten av nya. Även denna är vegansk. Hade någon blemma, som jag då passade på att prova denna på. Men jag upplever inte alls att den funkar på mig, tyvärr. Man skulle helst rolla flera gånger per dag, men har man smink under dagen så vill man ju inte göra de. Så jag upplevde att denna inte var för mig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PARTNERE: Avis SE be2 Sweden Bemz SE Bokbörsen SE Budget SE Fyrklövern SE Home by Sweden Nystart Finans SE One.com SE | NO: Avis NO Bemz NO Bonnier Publications Budget NO Gamezone Go To Gate Gymgrossisten NO LensOn NO Lufthansa NO Nelly NO One.com NO Palm Research PRO ISP Yves Rocher NO

DE: Best Western bet at home Cam: dsb-schuldenhilfe.de Der Gepflegte Mann Dresslily DE aff eglobalcentral.de Hotelopia DE Kartonara lastminute.com Newchic DE One.com DE ReifenDirekt.de Rosegal Germany Zaful DE

NL: Lightspeed Restaurant Prijzen https://lease.dekbed-discounter.nl/boxsprings Luxe rondreis Energie check Goudstaven Kopen? Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven All-in v.a. 188,- euro Zitmeubilair rondreis sri lanka NOVASOL Verhuur Spreekuur Kamer of Studio Huren? Onze ervaren medewerkers weten precies hoe úw woning het snelst wordt verkocht premium-registratie Ontdek wat Teamleader allemaal kan Speciale Startershypotheek voor € 795,- Actuele hypotheekrentes vergelijken? Vertrekgarantie calculator voor zonnepanelen Verordening eg 261 2004 Nationaalbespaarcentrum.nl Stap 2 Start nu direct zonder wachtlijst met trombose zelfmeten! Strandvakanties met kinderen Je verliest dus niet alleen kilo’s aan lichaamsvet, je hele lichaam wordt er gezonder van! Zoek je een veilige zekere kaart? Koop nu je Money2Go MasterCard Heeft u behoefte aan drastisch gewichtsverlies? Altijd 100% aandacht voor ontwerp, montage en nazorg Alle grote merken Tuinmeubelen onder 1 dak! Bad eruit, douche erin Hoge korting op brandstoffen Wil jij ook een waterdicht bedrijfsplan? Offerte Alarmsysteem Makelaars vergelijken? Meld u hier aan voor een gratis gehoortest. Beleef het pure Sicilië Registreren bij Eten.com Vluchten Costa Rica Autorondreis door Canada Toeslag Aanvragen Afrikaplus.nl Kinderfysiotherapie Met Dagboek Reizen naar Vietnam, Cambodja en Thailand Behandeling verslaving Bekijk alle groepsreizen Test Stichting WebwinkelKeur Ervaar de kennis en persoonlijke benadering van Namasté Reizen Golfvakantie Brussel en omgeving e-Matching - Dating hoger opgeleiden Cadeau voor Secretaressedag vanaf €5 e-Matching - Dating hoger opgeleiden 3 dagen gratis membership bij Lexa Op zoek naar een serieuze relatie? MetJou.nl Dating en chatten! Ondeugend-Daten.nl is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie Op zoek naar een leuke date? Vrouw/vrouw Chat&Date met leuke koppels bij u in de buurt! Chat&Date met leuke vrouwen (Bi) bij u in de buurt! Alleenstaande-Papas.nl