BEAUTY,  SHOPPING

HYALURON-SHAKE :)

Hyaluron-Shake rek 339 kr

En fuktighetsgivande ansiktsolja. Men som ni ser på bild så är den uppdelad i två faser, en oljefas och en vattenlöslig fas. Oljefasen innehåller jojoba-, kokosnöt- och sojaolja och den vattenlösliga innehåller extrakt av rödalg som stimulerar hudens egen produktion av hyaluronsyra.

Produkten passar alla hudtyper och åldrar, men är särskilt bra för fuktfattig hy. Den används som ett serum under dag – och nattkräm, eller ensam efter rengöring och toner. Innan användning måste man skaka flaskan ordentligt så de två faserna blandas ihop.

Tycker de va ett klokt val. Hellre att man skakar ingredienserna för att slippa onödiga tillsatser. Doften är helt underbar. Otroligt fräsch och den blå färgen kommer från ett mineral, Malakit. Ett stort plus är såklart att den är vegansk.

Jag har nu använt denna ett tag och kan längta till jag får lägga på denna. Doften är mitt i prick som jag vill ha den och den känns verkligen återfuktande! Denna kommer vara en självklar del i min framtida hudvårdsrutin!

Anti simple roll on rek, 195 kr

En intensiv punktbehandling mot finnar och pormaskar.

De aktiva ingredienserna i Roll-On ska ha en upprensande effekt och minska talgproduktionen. Stiftet ska motverka både existerande finnar och pormaskar och förebygger uppkomsten av nya. Även denna är vegansk. Hade någon blemma, som jag då passade på att prova denna på. Men jag upplever inte alls att den funkar på mig, tyvärr. Man skulle helst rolla flera gånger per dag, men har man smink under dagen så vill man ju inte göra de. Så jag upplevde att denna inte var för mig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

PARTNERE: Autobutler Avis be2 Sweden Bemz Bokbörsen Budget Concrete Humanity Creo Gaming Gearbest Happy plugs Home by Sweden MyLoan Nystart Finans One.com Protein.se Rentalcars SE Spartoo Teddymania Zandvoort | NO: Bemz Bonnier Publications Gamezone Gearbest Gina Tricot Gymgrossisten Happy plugs Hotelopia LensOn Lensway Nelly One.com Palm Research Passionfruit Pinkorblue PRO ISP Rentalcars SF Kids Shobr Shopping4Net Yourlenses

DE: bet-at-home Bluenet Calzedonia CPL: BILD am Sonntag Abokampagne CPL: dsb-schuldenhilfe.de CPL: FAZ Woche gedruckt CPL: IPSOS Marktforschung DE CPL: NKL-Peters Leadkampagne CPL: shz-schuldenhilfe.de CPL: Wirtschaftswoche plus 15 EUR Gutschein CPL: Wirtschaftswoche plus ShoppingBon eglobalcentral helmade Kartonara Newchic One.com ReifenDirekt Sport-Thieme TOMTOP Urlaubseeland Utry.me UXGO Vacanceselect Wolford Yoins Zaful Zoony | AT: One.com Sport-Thieme