CASUAL DAY

8 tips om meer positief te leven

Wees niet gemeen tegen jezelf. Dat verdien je niet!
Vanaf je toch gemene dingen denk over jezelf denk dan dit: ‘ Zou ik dit zeggen tegen mijn beste vriend/vriendin?’ Nee, Natuurlijk zou je dat niet doen, dus dan zeg/denk je het beter ook niet over jezelf. Tenslotte ben jij ook je eigen beste vriend(in).

Wanneer je voor de spiegel staat schrijf dan alle goede dingen die je ziet aan jezelf op.
Ook de kleine dingen tellen! Wanneer je jezelf toch betrapt op het focussen van je gebreken moet je per keer iets zoeken die je wel goed vind aan jezelf. Schrijf alle goede dingen op en plak ze aan je spiegel.

Gooi je weegschaal weg!
Wanneer je weegschaal je enkel een slecht gevoel, paniekaanval of schrik geeft. Gooi hem dan weg. Je zult je veel beter voelen, geloof me!

Leer om een compliment te aanvaarden
Het is makkelijk om een compliment te geven, maar leer ook complimenten aanvaarden. Wanneer anderen naar je kijken letten ze meestal niet op de kleine dingen die volgens jou niet goed genoeg zijn. Wanneer een ander naar je kijkt zien ze je de leuke, goede en mooie dingen aan jou. Wanneer ze dus een compliment geven aanvaard die dan maar. Een simpele dank je wel is al genoeg. Je hoeft er niet bij te zeggen dat jij niet zeker weet of die broek jou wel staat. Als iemand jou dat geeft als compliment dan is het zo. Wanneer je het toch moeilijk vind om de ander enkel te bedanken, geef de ander dan ook een compliment.

Omring jezelf met positiviteit
Iedereen heeft wel die ene vriendin die lief doet in je gezicht maar altijd slecht praat achter je rug. Verbreek deze vriendschap. Jij verdient zo’n vriendschap niet, daar ben je veel te goed voor. Zoek mensen die het goed met je voor hebben, doe dingen die jij écht leuk vindt en zoek iets waar je voeldoening uit haalt. Vind je squat die jou positiviteit kan geven ook al gaat het wat minder met je. Omring jezelf met positiviteit.

Vergelijk jezelf niet met anderen
Het is nergens voor nodig om jezelf met anderen te vergelijken. Je zal je er enkel slechter door voelen en eigenlijk is het nutteloos om jezelf met iemand anders te vergelijken, want iedereen is anders. Niemand is hetzelfde, dus je kunt je niet met een ander vergelijken. Vergelijk jezelf vooral niet met instagrammers die hun foto’s bewerken om er zo goed mogelijk uit te zien. Ze zien er op de foto dan misschien wel goed uit, maar de gebreken die ze weg gefotoshopt hebben, hebben ze nog steeds in het echte leven hoor.

Draag kleren waar jij je goed in voelt
Wanneer je kleren draagt waar jij je goed in voelt krijgt je zelfvertrouwen meteen een boost, geniet er van!

Het is oké om onzeker te zijn
Het is heel normaal om jezelf niet iedere dag 100% te kunnen aanvaarden. Iedereen heeft wel van die dagen dat je je niet goed in je vel voelt en dan is het natuurlijk moeilijker om jezelf te aanvaarden. Geen nood! Zo’n dagen mogen we ook hebben. Het kan iedereen overkomen en is helemaal niet erg. Wees dus niet kwaad op jezelf als je zo’n dag hebt. In tip 2 vertelde ik je dat je al je goeie dingen op je spiegel kon plakken. Wanneer je dus zo’n mindere dag hebt kun je eens al je goede dingen die je op je spiegel geplakt hebt overlopen. Het kan je misschien wel goed doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PARTNERE: Avis SE be2 Sweden Bemz SE Bokbörsen SE Budget SE Fyrklövern SE Home by Sweden Nystart Finans SE One.com SE | NO: Avis NO Bemz NO Bonnier Publications Budget NO Gamezone Go To Gate Gymgrossisten NO LensOn NO Lufthansa NO Nelly NO One.com NO Palm Research PRO ISP Yves Rocher NO

DE: Best Western bet at home Cam: dsb-schuldenhilfe.de Der Gepflegte Mann Dresslily DE aff eglobalcentral.de Hotelopia DE Kartonara lastminute.com Newchic DE One.com DE ReifenDirekt.de Rosegal Germany Zaful DE

NL: Lightspeed Restaurant Prijzen https://lease.dekbed-discounter.nl/boxsprings Luxe rondreis Energie check Goudstaven Kopen? Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven All-in v.a. 188,- euro Zitmeubilair rondreis sri lanka NOVASOL Verhuur Spreekuur Kamer of Studio Huren? Onze ervaren medewerkers weten precies hoe úw woning het snelst wordt verkocht premium-registratie Ontdek wat Teamleader allemaal kan Speciale Startershypotheek voor € 795,- Actuele hypotheekrentes vergelijken? Vertrekgarantie calculator voor zonnepanelen Verordening eg 261 2004 Nationaalbespaarcentrum.nl Stap 2 Start nu direct zonder wachtlijst met trombose zelfmeten! Strandvakanties met kinderen Je verliest dus niet alleen kilo’s aan lichaamsvet, je hele lichaam wordt er gezonder van! Zoek je een veilige zekere kaart? Koop nu je Money2Go MasterCard Heeft u behoefte aan drastisch gewichtsverlies? Altijd 100% aandacht voor ontwerp, montage en nazorg Alle grote merken Tuinmeubelen onder 1 dak! Bad eruit, douche erin Hoge korting op brandstoffen Wil jij ook een waterdicht bedrijfsplan? Offerte Alarmsysteem Makelaars vergelijken? Meld u hier aan voor een gratis gehoortest. Beleef het pure Sicilië Registreren bij Eten.com Vluchten Costa Rica Autorondreis door Canada Toeslag Aanvragen Afrikaplus.nl Kinderfysiotherapie Met Dagboek Reizen naar Vietnam, Cambodja en Thailand Behandeling verslaving Bekijk alle groepsreizen Test Stichting WebwinkelKeur Ervaar de kennis en persoonlijke benadering van Namasté Reizen Golfvakantie Brussel en omgeving e-Matching - Dating hoger opgeleiden Cadeau voor Secretaressedag vanaf €5 e-Matching - Dating hoger opgeleiden 3 dagen gratis membership bij Lexa Op zoek naar een serieuze relatie? MetJou.nl Dating en chatten! Ondeugend-Daten.nl is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie Op zoek naar een leuke date? Vrouw/vrouw Chat&Date met leuke koppels bij u in de buurt! Chat&Date met leuke vrouwen (Bi) bij u in de buurt! Alleenstaande-Papas.nl