BEAUTY,  SHOPPING

Festive Sack of Vanilla Marshmallow Delights

Elk jaar kijk ik uit naar de kerstcollecties van The Body Shop. De drie totaal nieuwe geuren Vanilla Marshmallow Delights, Berry Bonbon & Peppermint Candy Cane zagen er veel belovend uit. Ik kocht verschillende setjes uit de collecties en vandaag laat ik jullie de Festive Sack of Vanilla Marshmallow Delights zien.
Zoals de naam Vanilla Marshmallow Delights al doet vermoeden is dit een hele zoete geur. Het is verrijkt met vanille-extract uit Madagaskar en barstensvol Community Trade-ingrediënten.

 

De Festive Sack of Vanilla Marshmallow Delights bevat vier travelsize producten:
-Shower Gel Vanilla Marshmallow (60 ml)
-Body Scrub Vanilla Marshmallow (50 ml)
-Body Butter Vanilla Marshmallow (50 ml)
-Hand Cream Vanilla Marshmallow (30 ml)

Op al de producten staan marshmallows, vanillestokjes en bloemen. Heel leuk en feestelijk. Ook de verpakking van dit pakketje vind ik heel geslaagd. Een jutte zakje versierd met kerstdecoratie dat je erna gewoon weer kan hergebruiken om iets in te bewaren of als cadeauverpakking. Momenteel bewaar ik er alle producten in die ik uit de collectie gekocht heb.

De scrub bevat vanille-extract uit Madagaskar en biologische rietsuiker uit Paraguay. De milde scrubdeeltjes maken de huid lekker zacht.

De handcrème is 100% vegan en bevat vanille-extract uit Madagaskar en Community Trade-ingrediënten uit Brazilië en Ghana. De crème smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. Mijn handen voelen erna heel zacht aan en ruiken ook nog eens lekker.

Ook de body butter is vegan en bevat vanille-extract uit Madagaskar is verrijkt met sheaboter en cacaobonen uit Ghana, sesamolie uit Nicaragua, paranotenolie uit Peru, sojaolie en babassu-olie uit Brazilië en bijenwas uit Kameroen, allemaal ingekocht via Community Trade. De verzorgende, romige body butter is gemakkelijk uit te smeren. Ook deze trekt snel in en maakt de huid zacht en gehydrateerd.

De romige douchegel met vanille-extract uit Madagaskar en biologische rietsuiker uit Paraguay schuimt veel en reinigt de huid goed.

De geur is echt zalig. De producten ruiken naar vanille en marshmallows op een kampvuur. Dit is echt mijn favoriete geur uit de drie collecties. Ik ben heel tevreden over deze producten en denk er aan om deze in fullsize aan te schaffen.

De Festive Sack of Vanilla Marshmallow Delights kost €19,99.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

PARTNERE: Autobutler Avis be2 Sweden Bemz Bokbörsen Budget Concrete Humanity Creo Gaming Gearbest Happy plugs Home by Sweden MyLoan Nystart Finans One.com Protein.se Rentalcars SE Spartoo Teddymania Zandvoort | NO: Bemz Bonnier Publications Gamezone Gearbest Gina Tricot Gymgrossisten Happy plugs Hotelopia LensOn Lensway Nelly One.com Palm Research Passionfruit Pinkorblue PRO ISP Rentalcars SF Kids Shobr Shopping4Net Yourlenses

DE: bet-at-home Bluenet Calzedonia CPL: BILD am Sonntag Abokampagne CPL: dsb-schuldenhilfe.de CPL: FAZ Woche gedruckt CPL: IPSOS Marktforschung DE CPL: NKL-Peters Leadkampagne CPL: shz-schuldenhilfe.de CPL: Wirtschaftswoche plus 15 EUR Gutschein CPL: Wirtschaftswoche plus ShoppingBon eglobalcentral helmade Kartonara Newchic One.com ReifenDirekt Sport-Thieme TOMTOP Urlaubseeland Utry.me UXGO Vacanceselect Wolford Yoins Zaful Zoony | AT: One.com Sport-Thieme