BEAUTY,  SHOPPING

Festive Sack of Vanilla Marshmallow Delights

Elk jaar kijk ik uit naar de kerstcollecties van The Body Shop. De drie totaal nieuwe geuren Vanilla Marshmallow Delights, Berry Bonbon & Peppermint Candy Cane zagen er veel belovend uit. Ik kocht verschillende setjes uit de collecties en vandaag laat ik jullie de Festive Sack of Vanilla Marshmallow Delights zien.
Zoals de naam Vanilla Marshmallow Delights al doet vermoeden is dit een hele zoete geur. Het is verrijkt met vanille-extract uit Madagaskar en barstensvol Community Trade-ingrediënten.

 

De Festive Sack of Vanilla Marshmallow Delights bevat vier travelsize producten:
-Shower Gel Vanilla Marshmallow (60 ml)
-Body Scrub Vanilla Marshmallow (50 ml)
-Body Butter Vanilla Marshmallow (50 ml)
-Hand Cream Vanilla Marshmallow (30 ml)

Op al de producten staan marshmallows, vanillestokjes en bloemen. Heel leuk en feestelijk. Ook de verpakking van dit pakketje vind ik heel geslaagd. Een jutte zakje versierd met kerstdecoratie dat je erna gewoon weer kan hergebruiken om iets in te bewaren of als cadeauverpakking. Momenteel bewaar ik er alle producten in die ik uit de collectie gekocht heb.

De scrub bevat vanille-extract uit Madagaskar en biologische rietsuiker uit Paraguay. De milde scrubdeeltjes maken de huid lekker zacht.

De handcrème is 100% vegan en bevat vanille-extract uit Madagaskar en Community Trade-ingrediënten uit Brazilië en Ghana. De crème smeert gemakkelijk uit en trekt snel in. Mijn handen voelen erna heel zacht aan en ruiken ook nog eens lekker.

Ook de body butter is vegan en bevat vanille-extract uit Madagaskar is verrijkt met sheaboter en cacaobonen uit Ghana, sesamolie uit Nicaragua, paranotenolie uit Peru, sojaolie en babassu-olie uit Brazilië en bijenwas uit Kameroen, allemaal ingekocht via Community Trade. De verzorgende, romige body butter is gemakkelijk uit te smeren. Ook deze trekt snel in en maakt de huid zacht en gehydrateerd.

De romige douchegel met vanille-extract uit Madagaskar en biologische rietsuiker uit Paraguay schuimt veel en reinigt de huid goed.

De geur is echt zalig. De producten ruiken naar vanille en marshmallows op een kampvuur. Dit is echt mijn favoriete geur uit de drie collecties. Ik ben heel tevreden over deze producten en denk er aan om deze in fullsize aan te schaffen.

De Festive Sack of Vanilla Marshmallow Delights kost €19,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PARTNERE: Avis SE be2 Sweden Bemz SE Bokbörsen SE Budget SE Fyrklövern SE Home by Sweden Nystart Finans SE One.com SE | NO: Avis NO Bemz NO Bonnier Publications Budget NO Gamezone Go To Gate Gymgrossisten NO LensOn NO Lufthansa NO Nelly NO One.com NO Palm Research PRO ISP Yves Rocher NO

DE: Best Western bet at home Cam: dsb-schuldenhilfe.de Der Gepflegte Mann Dresslily DE aff eglobalcentral.de Hotelopia DE Kartonara lastminute.com Newchic DE One.com DE ReifenDirekt.de Rosegal Germany Zaful DE

NL: Lightspeed Restaurant Prijzen https://lease.dekbed-discounter.nl/boxsprings Luxe rondreis Energie check Goudstaven Kopen? Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven All-in v.a. 188,- euro Zitmeubilair rondreis sri lanka NOVASOL Verhuur Spreekuur Kamer of Studio Huren? Onze ervaren medewerkers weten precies hoe úw woning het snelst wordt verkocht premium-registratie Ontdek wat Teamleader allemaal kan Speciale Startershypotheek voor € 795,- Actuele hypotheekrentes vergelijken? Vertrekgarantie calculator voor zonnepanelen Verordening eg 261 2004 Nationaalbespaarcentrum.nl Stap 2 Start nu direct zonder wachtlijst met trombose zelfmeten! Strandvakanties met kinderen Je verliest dus niet alleen kilo’s aan lichaamsvet, je hele lichaam wordt er gezonder van! Zoek je een veilige zekere kaart? Koop nu je Money2Go MasterCard Heeft u behoefte aan drastisch gewichtsverlies? Altijd 100% aandacht voor ontwerp, montage en nazorg Alle grote merken Tuinmeubelen onder 1 dak! Bad eruit, douche erin Hoge korting op brandstoffen Wil jij ook een waterdicht bedrijfsplan? Offerte Alarmsysteem Makelaars vergelijken? Meld u hier aan voor een gratis gehoortest. Beleef het pure Sicilië Registreren bij Eten.com Vluchten Costa Rica Autorondreis door Canada Toeslag Aanvragen Afrikaplus.nl Kinderfysiotherapie Met Dagboek Reizen naar Vietnam, Cambodja en Thailand Behandeling verslaving Bekijk alle groepsreizen Test Stichting WebwinkelKeur Ervaar de kennis en persoonlijke benadering van Namasté Reizen Golfvakantie Brussel en omgeving e-Matching - Dating hoger opgeleiden Cadeau voor Secretaressedag vanaf €5 e-Matching - Dating hoger opgeleiden 3 dagen gratis membership bij Lexa Op zoek naar een serieuze relatie? MetJou.nl Dating en chatten! Ondeugend-Daten.nl is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie Op zoek naar een leuke date? Vrouw/vrouw Chat&Date met leuke koppels bij u in de buurt! Chat&Date met leuke vrouwen (Bi) bij u in de buurt! Alleenstaande-Papas.nl