BEAUTY,  MAKE-UP,  SHOPPING

EERSTE INDRUK – BRONZING PALETTE

Ohja, het is weer die tijd van het jaar waarin allerlei merken weer met de leukste kerstedities aankomen. Zo heeft ook Etos hun eigen kerstcollectie. De collectie bevat een gezichtspalette, diverse lippenstiften, getinte glitter eyeliners, een mascara en zelfs een hair en bodyglitter spray. Ik besloot het bronzing palette uit de collectie te testen.

Zoals je kan zien op de onderstaande foto is de verpakking niet in de typische kerstsfeer. De mooie roze bloemen geven eerder een zomersgevoel, maar dat mag ook wel tijdens deze donkere dagen.

Het palette is eigenlijk een bronzer en highlighter duo. Hier heeft de Etos slechts één kleurvariant van gemaakt. Maar desondanks denk ik wel dat deze tinten neutraal genoeg zijn, zodat ze bij veel mensen passen.  Zoals je kan zien, is dit palette heel mooi ingedeeld met een grote spiegel. Dit maakt het palette ideaal om mee te nemen onderweg. Wat ik nog een groot voordeel vind is dat de oppervlakten van zowel de bronzer als de highlighter aanzienlijk groot zijn, dit maakt het gemakkelijk om het product aan te brengen met grote borstels.

Zoals je kan zien aan de swatches is de bronzer voldoende gepigmenteerd zodat je zelf rustig de intensiteit kan opbouwen. De highlighter vind ik een heel mooie tint hebben. Niet te ijzig en niet te goud van ondertoon, ook is deze niet te korrelig zodat je hem even kan aanbrengen.

Etos bronzing palette – 6.99 euro

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

PARTNERE: Autobutler Avis be2 Sweden Bemz Bokbörsen Budget Concrete Humanity Creo Gaming Gearbest Happy plugs Home by Sweden MyLoan Nystart Finans One.com Protein.se Rentalcars SE Spartoo Teddymania Zandvoort | NO: Bemz Bonnier Publications Gamezone Gearbest Gina Tricot Gymgrossisten Happy plugs Hotelopia LensOn Lensway Nelly One.com Palm Research Passionfruit Pinkorblue PRO ISP Rentalcars SF Kids Shobr Shopping4Net Yourlenses

DE: bet-at-home Bluenet Calzedonia CPL: BILD am Sonntag Abokampagne CPL: dsb-schuldenhilfe.de CPL: FAZ Woche gedruckt CPL: IPSOS Marktforschung DE CPL: NKL-Peters Leadkampagne CPL: shz-schuldenhilfe.de CPL: Wirtschaftswoche plus 15 EUR Gutschein CPL: Wirtschaftswoche plus ShoppingBon eglobalcentral helmade Kartonara Newchic One.com ReifenDirekt Sport-Thieme TOMTOP Urlaubseeland Utry.me UXGO Vacanceselect Wolford Yoins Zaful Zoony | AT: One.com Sport-Thieme