CASUAL DAY

4 TV-series om te bingewatchen ;))

1.Big little lies

Reese Witherspoon heeft haar sporen verdiend in de filmwereld. Toen ze schrijfster Liane Moriarty ontdekte, stapte ze in de ‘producer’ schoenen. En het loont! De mini-serie heeft zelfs Golden Globes gewonnen.

Ik ben niet alleen fan van Moriarty, Nicole Kidman en Witherspoon, maar vooral van de kinderen… Binnen enkele jaren halen zij de Oscars binnen!

 

2.Modern Family

Wie kent ze niet? Ondertussen speelt deze serie al 10 (tien!) seizoenen lang en heeft ettelijke prijzen in de wacht gesleept. Het verhaal draait rond 3 gezinnen in één familie – met pater familias Jay. Eerlijk gezegd vind ik de eerste serie nog de meest geslaagde, maar ik blijf ermee lachen.

Het leukste personage in de serie? Manny! Alhoewel ik ze allemaal knettergek vind…

 

3.Breaking Bad

 

4.Billions

Mijn topfavoriet! Het kat-en-muis-spel tussen de eigenaar van het miljarden beleggingsfond Bobby Axelroth (met hunk Damian Lewis!) en procureur Chuck Rhoades is gebaseerd op een waargebeurde stijd tussen  Steve Cohen en Preet Bharara,  Het verhaal krijgt pit omdat Wendy – de vrouw van Chuck – een onmisbare job uitoefent bij Bobby.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

PARTNERE: Autobutler Avis be2 Sweden Bemz Bokbörsen Budget Concrete Humanity Creo Gaming Gearbest Happy plugs Home by Sweden MyLoan Nystart Finans One.com Protein.se Rentalcars SE Spartoo Teddymania Zandvoort | NO: Bemz Bonnier Publications Gamezone Gearbest Gina Tricot Gymgrossisten Happy plugs Hotelopia LensOn Lensway Nelly One.com Palm Research Passionfruit Pinkorblue PRO ISP Rentalcars SF Kids Shobr Shopping4Net Yourlenses

DE: bet-at-home Bluenet Calzedonia CPL: BILD am Sonntag Abokampagne CPL: dsb-schuldenhilfe.de CPL: FAZ Woche gedruckt CPL: IPSOS Marktforschung DE CPL: NKL-Peters Leadkampagne CPL: shz-schuldenhilfe.de CPL: Wirtschaftswoche plus 15 EUR Gutschein CPL: Wirtschaftswoche plus ShoppingBon eglobalcentral helmade Kartonara Newchic One.com ReifenDirekt Sport-Thieme TOMTOP Urlaubseeland Utry.me UXGO Vacanceselect Wolford Yoins Zaful Zoony | AT: One.com Sport-Thieme