BEAUTY,  SHOPPING

Sephora | Rubber Mask

Na sheetmasks ben ik tegenwoordig gek op diy rubber masks. Al eerder konden jullie lezen over het rubber mask van Rituals. Sinds kort heeft Sephora drie van deze maskers toegevoegd aan hun eigen gamma van maskers en die moest ik natuurlijk eens uitproberen.

Ik hoor jullie al denken van wat is in godsnaam een diy rubber mask. Heel simpel eigenlijk. Het is een speciaal poeder waarbij je water moet toevoegen en goed mengen. Daarna breng je het mengsel aan op je gezicht en tijdens het opdrogen wordt de substantie een soort rubber dat je erna gemakkelijk weer van je gezicht kan verwijderen.

Sephora bracht onlangs 3 verschillende van deze maskers uit: Kiwi, Charcoal en Coconut Water waarbij elk van deze maskers een eigen functie heeft. Kiwi matteert de huid en vermindert de verschijning van onvolkomenheden. Charcoal zorgt voor een ontgiftende werking op de huid en verwijdert de onzuiverheden die verantwoordelijk zijn voor de doffe teint. Coconut Water verlicht de huid van ongemakken en vermindert de zichtbare tekenen van uitdroging.

Hoe werkt het nu?
Open het doosje met poeder en voeg water toe tot aan het aangegeven lijntje. In het doosje zit ook een spatel waarmee je het product gemakkelijk kan mengen. Meng tot je een gladde emulsie hebt. Breng daarna een royale laag aan. Er zit meer dan genoeg product in. Ik had zelfs nog over. Laat drogen en binnen de 5 minuten mag je het masker weer verwijderen. Doordat het een rubberlaagje geworden is kan je het makkelijk verwijderen van je huid.

 

 

 

 

Het Coconut masker was vrij lopend om aan te brengen en drupte regelmatig wat ik niet zo aangenaam vond. Gelukkig was het snel opgedroogd waardoor het druppen stopte. Het masker voelde aangenaam aan op de huid. Je voelt het niet trekken terwijl het opdroogt. Na enkele minuten kon je het gemakkelijk van je gezicht verwijderen. Mijn huid voelde lekker zacht en gehydrateerd aan. Dit nieuw soort maskertjes vind ik superleuk om te gebruiken.

De maskers kosten € 4,90 per stuk en zijn te koop bij Sephora.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

PARTNERE: Avis SE be2 Sweden Bemz SE Bokbörsen SE Budget SE Fyrklövern SE Home by Sweden Nystart Finans SE One.com SE | NO: Avis NO Bemz NO Bonnier Publications Budget NO Gamezone Go To Gate Gymgrossisten NO LensOn NO Lufthansa NO Nelly NO One.com NO Palm Research PRO ISP Yves Rocher NO

DE: Best Western bet at home Cam: dsb-schuldenhilfe.de Der Gepflegte Mann Dresslily DE aff eglobalcentral.de Hotelopia DE Kartonara lastminute.com Newchic DE One.com DE ReifenDirekt.de Rosegal Germany Zaful DE

NL: Lightspeed Restaurant Prijzen https://lease.dekbed-discounter.nl/boxsprings Luxe rondreis Energie check Goudstaven Kopen? Ontvang prijsopgaven van schoonmaakbedrijven All-in v.a. 188,- euro Zitmeubilair rondreis sri lanka NOVASOL Verhuur Spreekuur Kamer of Studio Huren? Onze ervaren medewerkers weten precies hoe úw woning het snelst wordt verkocht premium-registratie Ontdek wat Teamleader allemaal kan Speciale Startershypotheek voor € 795,- Actuele hypotheekrentes vergelijken? Vertrekgarantie calculator voor zonnepanelen Verordening eg 261 2004 Nationaalbespaarcentrum.nl Stap 2 Start nu direct zonder wachtlijst met trombose zelfmeten! Strandvakanties met kinderen Je verliest dus niet alleen kilo’s aan lichaamsvet, je hele lichaam wordt er gezonder van! Zoek je een veilige zekere kaart? Koop nu je Money2Go MasterCard Heeft u behoefte aan drastisch gewichtsverlies? Altijd 100% aandacht voor ontwerp, montage en nazorg Alle grote merken Tuinmeubelen onder 1 dak! Bad eruit, douche erin Hoge korting op brandstoffen Wil jij ook een waterdicht bedrijfsplan? Offerte Alarmsysteem Makelaars vergelijken? Meld u hier aan voor een gratis gehoortest. Beleef het pure Sicilië Registreren bij Eten.com Vluchten Costa Rica Autorondreis door Canada Toeslag Aanvragen Afrikaplus.nl Kinderfysiotherapie Met Dagboek Reizen naar Vietnam, Cambodja en Thailand Behandeling verslaving Bekijk alle groepsreizen Test Stichting WebwinkelKeur Ervaar de kennis en persoonlijke benadering van Namasté Reizen Golfvakantie Brussel en omgeving e-Matching - Dating hoger opgeleiden Cadeau voor Secretaressedag vanaf €5 e-Matching - Dating hoger opgeleiden 3 dagen gratis membership bij Lexa Op zoek naar een serieuze relatie? MetJou.nl Dating en chatten! Ondeugend-Daten.nl is dé ontmoetingsplaats voor singles die op zoek zijn naar vriendschap, een date of een serieuze relatie Op zoek naar een leuke date? Vrouw/vrouw Chat&Date met leuke koppels bij u in de buurt! Chat&Date met leuke vrouwen (Bi) bij u in de buurt! Alleenstaande-Papas.nl