BEAUTY

Favorittfarger i høst

Jeg har et elsk/hat forhold til høsten. Rett og slett fordi jeg hater å fryse og fryser veldig lett, men elsker å sitte under teppet og fyre i peisen. Noe jeg synes er veldig fint med høsten er stemningen. Det er nesten noe magisk over denne årstiden på grunn av fargene i trærne og sollyset som får en helt spesiell glød. Alt føles liksom litt dusere, og det får meg også til å ville duse mine farger ned. Jeg går gjerne mer i grått, mørk grønt og burgunder. Når det kommer til neglene denne høsten så elsker jeg dem matte, muligens fordi det gir et dusere uttrykk. Fargen jeg har falt for først i høst heter Lilac Longing og er en nydelig pastell-lilla farge. De andre favorittene mine heter Fedora, Rock Royalty, Cityscape og Rubble (fra venstre til høyre i bildet under). Jeg har disse i både shellac og neglelakk i salongen.

DSC06638DSC06630DSC06623

Har du funnet din favorittfarge i høst?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

PARTNERE: Autobutler Avis be2 Sweden Bemz Bokbörsen Budget Concrete Humanity Creo Gaming Gearbest Happy plugs Home by Sweden MyLoan Nystart Finans One.com Protein.se Rentalcars SE Spartoo Teddymania Zandvoort | NO: Bemz Bonnier Publications Gamezone Gearbest Gina Tricot Gymgrossisten Happy plugs Hotelopia LensOn Lensway Nelly One.com Palm Research Passionfruit Pinkorblue PRO ISP Rentalcars SF Kids Shobr Shopping4Net Yourlenses

DE: bet-at-home Bluenet Calzedonia CPL: BILD am Sonntag Abokampagne CPL: dsb-schuldenhilfe.de CPL: FAZ Woche gedruckt CPL: IPSOS Marktforschung DE CPL: NKL-Peters Leadkampagne CPL: shz-schuldenhilfe.de CPL: Wirtschaftswoche plus 15 EUR Gutschein CPL: Wirtschaftswoche plus ShoppingBon eglobalcentral helmade Kartonara Newchic One.com ReifenDirekt Sport-Thieme TOMTOP Urlaubseeland Utry.me UXGO Vacanceselect Wolford Yoins Zaful Zoony | AT: One.com Sport-Thieme