TRAVELS

Idylliske bilder fra Sandbukta her på Hurumlandet!

Det ble en flott dag i strålende sol! Jeg var heldig for jeg gikk tur akkurat da solen kom frem fra skyene..For ja.det var nok av skyer rundt om..Noen veldig mørke, andre lyse.. MEN det regnet ikke….og kulda, ja den er kommet for å bli.. Den er det bare å kle seg mot..

Det fine med kulda er at hoggormen, flåtten og hjortelusa er borte..Derfor gikk jeg til Sandbukta i dag. Sist jeg gikk her, var det så mye hjortelus at det tok vekk gleden med turen.

Turen tok litt over to timer idag, men jeg gikk sakte, og tok meg tid til å ta litt bilder nede ved bukta..Dere som følger meg fast, kan vel snart alle rutene mine, men denne stranden ligger ikke ved noe vei, og man må gå et godt stykke oppover, så inn i skogen og ned til stranden på andre siden.

Idylliske bilder fra Sandbukta her på Hurumlandet! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *