BEAUTY, CASUAL DAY, SHOPPING

Hva er verdt å vite om bruk av parfymer?

Parfymer har lenge vært en del av bildet vårt. De gir oss selvtillit, kan understreke magnetismen i kroppen vår, forbedre humøret vårt. Hvem blant oss elsker ikke dem? Uttrykksfull, subtil, med eller uten hale. Gourmand, bregne, fruktig, blomster. Forfriskende eller konvolutt. Duftende essenser er skapt ikke bare av parfymefirmaer som har vært kjent i flere år, men også av prestisjetunge motehus som Chanel, Yves Saint Laurent, Dior og Givenchy. Bak hver aroma er en eller flere neser med fremtredende senseliers.

Du elsker sikkert å infundere huden din med en behagelig duft. Men vet du hvordan du bruker parfyme riktig? Hva skal jeg gjøre for at kraften deres skal føles lenger? Alt som trengs er noen få små triks og en praktisk tilnærming.

Stedet for parfymen betyr noe
Oppbevar alle flaskene dine på et tørt og kjølig sted. De fleste av oss har en tendens til å holde parfymen vår på baderom som er veldig fuktige og varme. Noen av oss plasserer glassflasker med dufter også på sminkebordet, ofte utsatt for solstrålene i lang tid. Slike forhold vil ikke forlenge parfymenes holdbarhet, selv redusere den betydelig. I tillegg begynner de fleste essensene, spesielt de som inneholder naturlige eteriske oljer, å delaminere, miste kvalitet eller endre farge under påvirkning av høyere temperatur og andre eksterne faktorer. Gode ​​farvann forringes ikke og er nesten livslang hvis vi lagrer dem riktig.

Påføring av parfyme på huden – når, hvor og hvordan?
På hvilket tidspunkt bør du spraye kroppen din med favorittduften din? Det anbefales at du gjør dette umiddelbart etter å ha tatt et varmt bad eller dusj og kledd deg. Den fluffede overhuden vil lettere absorbere duftpartiklene og holde den i seg selv lenger.

Det er verdt å dekorere noen få steder på kroppen med essens. Disse inkluderer håndledd, nakke, nakke, bukfleksjon, indre albuer og knær, legger og ankler. Mye av dette, ikke sant? Selvfølgelig kan du holde deg til den tradisjonelle og raske metoden – påføring på halsringningsområdet.

Advarsel! Hvis du bruker duft på håndleddene, ikke gni dem mot håndleddene. Ved å gni huden, varmer vi den opp, noe som får parfymepartiklene til å fordampe raskere – dette gjelder først og fremst hodet og hjertene.

 

Vaseline vil forlenge parfymenes holdbarhet
I flere år har denne kosmetikken ofte blitt glemt. Det er imidlertid nyttig i noen få situasjoner. En av dem er påføring av dufter. Hvis vi bruker den på huden før du bruker parfymen, utvider vi holdbarheten og styrken. Luktfrie pleiepreparater, som melk, balsam, krem, krem ​​med vegetabilske oljer, vil oppføre seg på lignende måte.

Lagdeling, dvs. parfymelagring – det er verdt å teste
Denne metoden lar deg lage en original duft på din egen kropp. Bare bruk noen få utvalgte favorittessenser og bruk dem på huden din. Duftene må samsvare med hverandre, helst med de gitte akkordene. Lagdeling tar tid, føler og tester. Bare forsøk vil tillate deg å sjekke hvilke dufter som vil gå sammen, og hvilke som er bedre å ikke kombinere med hverandre.

Duftprøving i parfymerier
Helt klart, du har besøkt Douglas, Sephora eller andre butikker som selger velduftende essenser minst en gang for å teste en gitt aroma på din egen hud. Jeg tror det ikke var en gang. 😉 Mange av oss gjør en nøkkelfeil under slike velduftende forsøk. Vel, vi lukter noen få eller et dusin forskjellige parfymer under ett besøk. Faktisk bør du teste maksimalt tre på en dag, skille dem med lukten av kaffebønner. Imidlertid er det ideelt å fokusere en dag på bare en duft – dekorere huden din med den, ta en tur i en apotek eller i et lengre kjøpesenter / en by og sjekk bare etter en tid hvordan aromaen oppfører seg på kroppen din. Advarsel! Testing på en blotter (papir) er ikke pålitelig. Parfyme kan lukte helt annerledes på den enn på overhuden vår. Hvis det er mulig, kan du be selgeren i apoteket om en duftprøve.

Noe til dessert – en myte om testere
Den generelle oppfatningen er at testere er mer konsentrerte og mer holdbare enn tradisjonelle parfymer med full verdi. Det er en myte. Det er ikke sant at dette er sterkere essenser. Testerne er de samme produktene som parfymer, bortsett fra at de er … bare beregnet for testing og selges vanligvis uten luer eller i en lite attraktiv grå / hvit boks. De kommer fra de samme produksjonslinjene. Forslagsmetoden, en placebo, kan fungere for en bedre følelse av huden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *