BEAUTY, MAKE-UP, SHOPPING

Hur väljer man ögonfranslim?

Ett väl valt ögonfranslim är en garanti för att arbetet med deras applikation kommer att gå utan problem, och effekten kommer att vara tillräckligt länge.

Vad ska du tänka på när du väljer ögonfranslim?
Det finns ingen universell ögonfransprodukt. Lim skiljer sig inte bara i pris utan också i många parametrar, vilket gör det som passar en kosmetolog som arbetar i en salong inte det rätta valet för en nybörjare eller en person som applicerar ögonfransar bara för sina egna behov.

När du väljer ögonfranslim bör du överväga åtminstone några grundläggande punkter:

som gör applikationen – en erfaren person som bryr sig om den maximala torkningshastigheten eller en nybörjad ögonfransstylinglärling som behöver lite mer tid för att klistra fast dem;
vilken metod utförs applikationen – när du väljer ett lim är det viktigt om det är 1: 1, 2 eller 3D;
hur ofta görs applikationen – om du gör det ibland för dina egna behov, köp den minsta volymen lim eller se till att den är ordentligt skyddad mot uttorkning;
vad är förhållandena på platsen där du applicerar ögonfransarna – det handlar främst om fuktighet;
är personen som fransarna appliceras på är känslig för limångorna.
Skräddarsydd produkt
Om du är en professionell ögonfransstylist med tusentals ögonfransapplikationer bakom dig, kommer Flash Lim verkligen att vara ett bra val för dig. Det är en kontaktprodukt vars mycket flytande konsistens möjliggör en dynamisk drift med limet. Detta i sin tur förkortar behandlingstiden avsevärt. Stylingkvaliteten är fortfarande hög och dina kunder åtnjuter den reducerade besöketiden. En annan fördel med den här produkten är att den inte kräver att luftfuktigheten ökar med 50-65%. Du behöver inte sträva efter luftfuktare och andra lösningar. Limet är så snabbt att du inte behöver sådana behandlingar.

Men om du arbetar under extremt hårda förhållanden, som liknar Medelhavsklimatet, ska du välja ett lim som kräver ännu mindre fukt. Tillfredsställande lim fungerar bra på 45 – 55%. Du kan använda den med volymmetoden eller den klassiska metoden 1: 1. Båda limen garanterar en hållbarhet på 5-8 veckor.

Men om du är en nybörjare som precis har börjat ditt äventyr med ögonfransstyling, bör du leta efter en helt annan produkt. Pro Lim är lösningen för dig. Dess konsistens och torkningstid möjliggör arbete utan arbete. I början behöver du alltid lite mer tid för att applicera ögonfransar, och detta lim gör att du kan göra det. Det fungerar bäst med den klassiska applikationen 1: 1. Det används ofta under utbildning, workshops och lärande för framtida stylister. När du väljer ögonfranslim, ta alltid hänsyn till dess lukt. Det borde bara märkas lite eftersom det finns många kunder som inte gillar lukten av lim. Det är svårt att säga att något av limen är utformade speciellt för allergiker, medan du som person som ansvarar för styling bör välja produkter med minskade ångkänslor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *