BEAUTY

Høstens go-to farger!

Vi er jo godt inne i høst perioden nå, og er det en plass jeg har merket det spesielt godt så er det på neglene mine. De har nemlig den siste tiden fått pryde noen nydelige neglelakker som jeg virkelig forbinder med denne tiden av året. Og i løpet av hvertfall den siste måneden har det gått igjen i de samme neglelakkene, og i dag tenkte jeg å vise dere hvilke jeg strekker meg etter mest. Det er ikke mer enn et år siden jeg var avhengig av gelenelger, men denne høsten har jeg satt av mer tid til å ta vare på neglene mine og holde dem fine med diverse neglelakker. Og neglene mine har faktisk aldri vært sterker og finere. For øyeblikket kunne jeg faktisk ikke tenke meg gelenegler en gang!

 

 

«Malaga Wine» by OPI

Jeg liker fargene litt nøytrale, men samtidig så må jeg innrømme at jeg digger litt statement negler med en dyp rød farge. Denne har jeg brukt hvertfall to ganger i løpet av den siste måneden og jeg føler meg bestandig hakket bedre med en gang jeg tar den på igjen etter å ha hatt nøytrale negler en periode.

Jeg kjøpte den for et par år siden rundt juletider, men jeg syntes den funker like fint nå som rundt jul. Selvfølgelig blir den nok kanskje tatt hakket mer i bruk rundt jul, men den er også perfekt nå om jeg føler jeg vil ha litt smashing negler i noen dager!

 

 

 

«De-stressed denim» by Orly

Denne har faktisk prydet neglene mine i halvannen uke nå. Og det er ikke fordi jeg ikke har giddi å lakka neglene mine på nytt, det er rett og slett fordi jeg lakka dem på nytt med samme fargen tre ganger etter hverandre. Kun fordi jeg likte den så godt! Det er ikke værst. Selv ble jeg introdusert for Orly tidligere i sommer, og jeg brukte stadig neglelakkene jeg hadde fra dem i sommerfargene. Men nå passer ikke de lenger, hvertfall ikke med tanke på sesong. Dermed er det tid for litt mørkere, men samtidig nøytrale farger.

Jeg har også fått øynene opp for diverse blåfarger på neglene mine faktisk, så kanskje det kommer et innlegg etterhvert med mine favoritter innen fargen blå!

 

 

 

 

«Chinchilly» by Essie

Denne kjøpte jeg i fjor høst, og den er like fin for sesongen i år. Og når jeg ser denne tenker jeg hver gang at det er den ultimate nøytrale fargen, ikke bare for høsten, men generelt året rundt. Den passer til det meste, og det er også derfor jeg liker den så godt. Den har ikke blitt brukt mest i og med at jeg har litt nye neglelakker å teste ut for øyeblikket, men det blir nok brukt mer fremover uansett. Jeg er for glad i den til å la den være over en lenger periode.

 

 

 

 

«Aloe, Goodbye» by Orly

Nok en nydelig farge fra Orly. Denne er grå,men har et skimmer (ikke glitter) som gjør at den kan få et litt annerledes skjær innimellom. Den kan se grå ut i det ene lyset, men hvis lyset treffer litt annerledes kan den faktisk se litt lyseblå ut med litt grønnskjær i seg. Neglelakker som dette syntes jeg er så fasinerende, og jeg kan sitte og prøve å se hvor mange forskjellige looker neglelakken har. Og neglelakker skal være litt gøy, ikke bare stress, og da er denne perfekt!!

Og forresten så er Orly neglelakkene dere ser i dette innlegget, en tre i èn neglelakk, det vil si at denne neglelakken er en base, farge og topcoat i èn og samme neglelakk. Det er derfor de heter Orly Breathable treatment + color. Dette sparer deg ikke minst for pengene du bruker ved å kjøpe base- og topcoat neglelakker, men det sparer deg også for tid. For du trenger kun 2 lag med neglelakk istedet for 4. Og det for min del er helt klart vinnvinn! Jeg gleder meg hvertfall til å se om Orly har noen fine julefarger når vi begynner å nærme oss den tiden av året. Det er alltid så gøy å se hva slags farger diverse merker kommer ut med da!

Jeg føler også egentlig at jeg har en god kolleksjon med neglelakker til høsten nå, det eneste jeg føler jeg mangler er kanskje en litt «rosegold» farge, eller noe annet som minner om høstbladene utenfor vinduet. Jeg har sett at Essie har noe nydelige, men trenger jeg det? Ikke egentlig, så jeg får prøve å holde meg unna. Selv om de er super lekkre!!

Bruker du aktivt neglelakk? Og er dette farger du kunne brukt nå i høst??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *