BEAUTY, FASHION

H&M – WHITEOUT

H&M Whiteout Nail Polish

Att H&M har bra nagellack, som dessutom är cruelty-free och veganska (vad jag kan se), är ingen nyhet. Men att jag, som i 9 fall av 10, lackar med svart… helt plötsligt faller för ett vitt lack, det är en nyhet.

Jag har dessutom gått ifrån min vanliga bas- och topplackskombo och kört Smith & Cult Basis of Everything och Holo Taco Glossy Taco. Jag önskar att vi här i Sverige kunde få köpa Super Glossy Taco (senast jag tittade så var den inte möjlig att skicka till Sverige) för jag har helt fallit för det här topplacket. Det är nog en kombo av bra topplack och att mina naglar repat sig från… vad det nu var.

 

Ett nagellack med ett brett urval av färger och effekter, från de tidlöst klassiska till de mest trendiga. Nagellacket är lättapplicerat – ett enda lager av den superglansiga formulan räcker för ett perfekt resultat. 8 ml. Så här gör du: Applicera ovanpå ett baslack och avsluta med ett topplack för extra skydd och glans.

H&M Nail Polish är några av mina favoriter, när man hittat rätt bas- och topplack sitter dom väldigt bra. Med Whiteout fick jag ungefär 5 dagar av felfritt lack, inget flisande eller nåt. En nackdel är väl att flaskorna endast innehåller 8ml, men när flaskan kostar 49 SEK så kan man ju inte vänta sig standard 13ml direkt.

Jag lackade två lager med Whiteout, på vissa naglar hade ett tredje lager varit bra men det hade jag för bråttom för.

INCI: Butyl Acetate, Ethyl Acetate, Nitrocellulose, Adipic Acid/Neopentyl Glycol/Trimellitic Anhydride Copolymer, Acetyl Tributyl Citrate, Isopropyl Alcohol, Acrylates Copolymer, Stearalkonium Bentonite, N-Butyl Alcohol, Styrene/ Acrylates Copolymer, Silica, Benzophenone-1, Trimethylpentanediyl Dibenzoate, Polyvinyl Butryal, Titanium Dioxide (Ci 77891), Yellow 5 Lake (Ci 19140)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *