CASUAL DAY

Helt kaos just nu.

Igår var dagen ganska bra och jag tänkte jag skulle blogga på kvällen men jag hade fullt upp här hemma. Jag var faktiskt i affären på dagen och jag är glad för jag klarade av det, bra gjort av mig! 🙂 Annars igår gick jag akut dammsuga lägenheten då jag blev förbannad över allt krus som har kommit in som är precis ÖVERALLT men det gick ganska fort och nu är det borta men det är snart tillbaka igen, puh! Annars var faktiskt dagen bra igår och jag tar vara på dom dagarna som är bra för det är väldigt få dagar som är bra så man får njuta riktigt mycket. 🙂
Idag har jag inte gjort så himla mycket då jag har haft stora problem med magen och ni anar inte vilken smärta jag har haft idag. Jag har inte gjort nummer 2 på 2 veckor ordentligt alltså sjukt! Jag är chockad över hur hård jag har blivit i magen för detta har ALDRIG hänt mig innan och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera detta att knappt gå på toa och knappt kunna göra nummer 2. För det är viktigt att göra sina behov så där inte blir några konsekvenser. Men jag har slutat med all medicin nu och jag hoppas det kommer gå tillbaka igen så jag får rätt på detta. 🙂
 
Har ni haft en bra tisdag annars? 🙂
 
[Bilden har ingenting med inlägget att göra men detta är en grym primer] 🙂
(null)
Lämna gärna ett spår av dig här nedanför. ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *