CASUAL DAY

HAR NI UPPTÄCKT BOKBÖRSEN?

På Bokbörsen kan man nämligen sätta upp bevakningar på böcker som inte finns att köpa i butik längre och när boken kommer in till något av alla anslutna antikvariat så får man ett meddelande så att man kan köpa boken. Jättebra!

Så fort jag upptäckte Bokbörsen satte jag därför upp en bevakning på Vendela i Venedig. Sedan har tiden gått och jag har nästan glömt bort alltihop. Men under tiden har jag satt upp många andra bevakningar och fått tag på alla de böcker jag sökt.

Så äntligen i förra veckan, över två år efter att jag la ut min bevakning, kom plötsligt ett meddelande om att Vendela i Venedig dykt upp på ett litet antikvariat i södra Sverige. Jag kastade mig på mejlen och bokade den och ett par dagar senare låg den i min brevlåda. Så himla kul!

Därför rekommenderar jag dig en fantastisk webbplats (klicka på bannern nedan)

Jag är säker på att du hittar allt du förväntar dig där

❤❤❤💕💕

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *