SHOPPING

HALLOWEEN

I dag skal det feires Halloween hjemme hos oss. Da jeg våknet i dag og innså at jeg måtte bruke hele dagen på å rydde, dusje og kjøpe inn litt flere ting til kostymet og pynt, så ville jeg egentlig ikke stå opp. Nå er jeg heldigvis ferdig med å rydde opp, det mangler bare litt støvsuging og å henge opp Halloween-pynten. Så da får jeg vel snart ta en tur i dusjen.

Oppdateringer i dag blir det nok lite av, men jeg skal prøve å få til å legge ut noen bilder fra i kveld i morgen! Jeg håper det blir veldig kjekt og går smertefritt for seg. Jeg skulle prøve å lage ”skummel gelé” (alkoholfri sånn at jeg også kan få, Sorry gjester!), men jeg klarte å bomme totalt på den! Nesten flaut altså.

Øynene skulle selvsagt ligge inne i geléen, og ikke oppå. Det viste seg etterhvert at øynene er pingpong-baller, og fløt opp istedenfor å stivne inni. Jeg var heller ikke smart nok til å stikke hull i dem eller fylle de med vann så de skulle holde seg nede! Men men, sånn gikk det. Nå er det i det minste nok av baller til beer-pong!

Hunden skal leveres hos mamma, og så håper jeg at vi får en kjempegøy kveld i kveld! Jeg er veldig spent på alle kostymene!

Ha en fin Halloween-weekend, dere, så snakkes vi i morgen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *