KITCHEN

halloumi såå gott

Idag testade jag något nytt. I vanliga fall brukar jag göra korvstroganoff och inget konstigt alls men idag bytte jag ut korven mot halloumi som skars i bitar. Krossad tomat, grädde, lök och sambalolek och det blev så himla gott. Delade även körsbärstomater och lade i också. Till det gjorde jag tagliatelle. Verkligen supergott så det blir fler gånger. Nu är ju halloumi dyrare än falukorv och jag använde fyra stycken men det beror ju på hur många man är.

Today I tried something new. Normally I make sausage stew and nothing strange at all but today I changed out the sausage toward halloumi that was cut into pieces. Crushed tomato, cream, onion, and sambalolek and it was so amazingly good. Shared even cherry tomatoes and put in also. For I did tagliatelle and i use four halloumi.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *