KITCHEN

GRANOLA PROTEINBAR

Jeg er ett bunnløst mat vrak uten sidestykke. For meg er det viktig at maten er laget fra bunnen av, selv når det kommer til fristelser og desserter, men dette stopper meg selvfølgelig ikke fra å sluke en pose cheese doodles i ny og ne. Jeg prøver å holde meg unna syntetiske tilsetningsstoffer og bearbeidet mat og har dermed blitt flinkere til å eksperimentere endel på kjøkkenet. Kroppen min er heller ikke like glad i sukker som det jeg er og ut agerer med en form for hva jeg ville kalt en ”fyllesyke”. Jeg blir rett og slett veldig uvel. Dette kan være både godt og vondt, men når du har hatt en is og sjokolade diett over flere år så trengs det litt tid til å avvennes. høhø.

Jeg har blitt veldig glad i protein barer og energiballer. Det er kjempe lett å smekke sammen og du kan helt enkelt lage din egen versjon. Du finner dine energikilder, gjerne nøtter eller havre, bindevev som honning eller sirup og tilsetter litt søtt som sjokolade eller bær. Kreativiteten er den som stopper deg. Jeg testet ut en helt egen oppskrift som jeg må si jeg er kjempefornøyd med! Det er den beste protein baren jeg NOENGANG har smakt, og det står jeg ved! Denne skal jeg dele med dere her.

Du trenger:

3ss Fibersirup
50 g Proteinpulver med sjokolade
20 g Peanøttmel (cirka to ts)
1,5ts Kakao
2ss Vann
1 dl Toro granola (Jeg brukte denne )
60g Sjokolade

Slik gjør du:

Bland alle de tørre ingrediensene sammen. Tilsett fibersirup og bland godt. Tilsett eventuelt litt vann hvis det trengs. Smelt sjokolade i vannbad og hell over, eller hakk i biter og bland inn i proteinbaren.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *