SHOPPING

GOODIEBAG FROM ISADORA ONSDAG

Jeg har vært så heldig at jeg har fått en kjempefin goodiebag fra Isadora, så nå vil jeg vise dere innholdet i den! Goodiebagen fikk jeg på et event jeg var på nylig, og den inneholdt mange fine produkter! Wonder Nail neglelakk i fargen Discreet Magnolia, Nourishing Lip Oil i fargen Coral, Strobing Fluid Highlighter i fargen Bronze Glow og Matt Fixing Powder i fargen Sheer Sand fra Isadora, Japanese Camellia Body Cream og Banana Truly Nourishing Shampoo fra The Body Shop, og Refreshing Beauty Mist Spray fra Brume Beauté. Sistnevnte har blitt en stor favoritt, det er en spray som kan brukes både på ansikt, kropp og hår, den gir god lukt og en skikkelig fresh følelse!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *