CASUAL DAY

God Morgen Norge

Wow, jeg er veldig overrasket over både M og meg jeg nå. Vi begge er av typen B- mennesker, så det at vi faktisk var våkne 06.30 i dag tidlig er jo egentlig bare helt fantastisk til oss å være. Vi begge har fri, å hadde muligheten til å sove mye lenger, men her er vi! Må si det er deilig å bare stå opp, sette på God morgen Norge på tv og lage en koselig deilig jule frokost sammen med gutten jeg virkelig elsker♥

 

 

 

 

 

Blir det bedre? -nei. Planene i dag er ikke kjempe mye, men jeg skal iallefall pynte til jul! Svigers var nemlig innom her i går å hadde med masse fint, så jeg gleder meg kjempe mye til å pynte å vise dere etterpå hvordan M og meg har pyntet til jul i år. Ellers har jeg tenkt å bruke mye tid på bloggen, noe jeg elsker å har lyst til å gjøre denne dagen med fri. Jeg har også litt klær å sortere, pluss det daglige husarbeidet. Nå koser jeg meg kjempe masse, å jeg skal nyte denne dagen med fri, før jeg skal jobbe fra tidlig i morgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *