BEAUTY, SHOPPING

Giorgio Armani, In Love With You

Giorgio Armani, Forelsket i dig har været sammen med mig i lang tid, jeg har haft dem i et år, og jeg har ikke brugt dem bare fordi de ikke er de eneste parfume der står på mit toiletbord :). Jeg kan godt lide mangfoldighed, jeg har nogle af mine yndlingsdufter, og jeg rækker dem skiftevis afhængigt af, hvad jeg har lyst til.

Visuelt er de meget pæne, enkle og elegante på samme tid. Meget ofte kommer sådanne flasker til mig :). Når det gælder parfume, undtagen selve duften, er flasken trods alt også vigtig, og vi er opmærksomme på den i parfumerier, hvis vi ikke leder efter en bestemt duft. I det mindste har jeg 🙂

Hitet Eau de Parfum Giorgio Armani Emporio In Love With You legemliggør kærlighedshistorien til en moderne ung kvinde. Den vanedannende duftkomposition er skabt af en blanding af sort kirsebær, jasmin og vanilje.
Top frugtagtige noter vil fortrolle dig med den spændende essens af sorte kirsebær, rips og hindbær. Derefter kommer et meget feminint, blomsterhjerte, domineret af arabisk jasmin. I bunden af ​​duftkompositionen er en delikat iris sammenflettet med eksotiske patchouli og cremet vanille.

Duftnoter:
❤ Hoved: solbær, kirsebær, hindbær
❤ Hjerte: rose, arabisk jasmin, davana
❤ Base: vanille, iris, patchouli

In Love With You hører til kategorien frugtdufter, og på en måde overbeviste de mig. Frugt-, blomster-, sprøde parfumer og deres kombinationer er dem, jeg kan lide mest. Jeg er ikke tilhænger af kraftig lugt, jeg foretrækker dem lidt lettere i disse kategorier :). For mange kvinder er In Love en efterårsduft, jeg er en smule pervers, og for mig er det en duft hver dag, og endda for et par dage siden nåede jeg lige efter denne parfume :). Dog bestemt ikke til varme, varme dage, det passer mig ikke mere, det er for intens og for sød.

Giorgio Armani, In Love With You kommer i 4 kapaciteter – 30 ml, 50 ml, 100 ml og 150 ml, og som sædvanlig er den mest rentable version den største :). In Love er en meget langvarig duft og fungerer godt med min hud, at jeg let kan sanse det efter en hel dag. Naturligvis er dette en individuel sag, afhængig af mange faktorer, såsom pH i huden osv. Derfor elsker vi parfume og kan se lidt anderledes ud på enhver hud :).

Giorgio Armani, In Love With You er oprindeligt en meget sød og intens duft, der minder om frugtsirup. I denne indledende rate er jeg ikke imponeret, men denne del går ganske hurtigt, og parfume viser deres andet ansigt, hvilket appellerer til mig meget og får mig til at ønske at nå frem til dem :). Jeg kan føle vanilje og patchouli her. Duften er let sød, varm, sensuel, elegant og meget feminin.

 

In Love skal være specielt interesseret i elskere af varme, søde og intense duftstoffer. Det er en langvarig duft, der kan forblive på huden i timevis. Jeg kan godt lide at føle det og omgi det, men nu, når sommeren kommer, vil de gå lidt i glemmebogen til fordel for blomster, sprøde dufte :).

Kender du Giorgio Armani, Forelsket i dig? Tiltrækker den lugt dig? 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *