BEAUTY, SHOPPING

GARNIER SKINACTIVE CARBON VÉGÉTAL TISSUE MASKER

Hi,

Een tijdje geleden kocht ik dit Garnier Charbon Végétal Tissue masker bij Kruidvat. Vooral omdat het niet zo veel kostte en het om een houtskool masker ging, wat tegenwoordig redelijk populair is. Ook was het al een tijdje geleden dat ik een tissue masker had gebruikt, omdat ik voornamelijk fan ben van de vloeibare maskers. Met dit masker kon ik nog eens testen hoe een tissue masker voelde op mijn huid en meteen een masker met houtskool in gebruiken. Ik laat jullie zelfs zien hoe dit tissue masker eruitziet op mijn gezicht, en geloof mij het ziet er een beetje raar uit.

Als je benieuwd bent hoe dit masker eruitziet, lees dan zeker verder.

Ik moet eerlijk toegeven dat ik nog maar een paar keer een tissue masker heb geprobeerd. Maar meestal zijn deze niet zo makkelijk te verkrijgen of zijn ze niet zo goedkoop. Dus toen ik dit tissue masker van Garnier zag met houtskool erin, besloot ik deze te kopen. Je zou dit masker voor 15 minuten op je gezicht moeten aanbrengen. Wat mij al meteen opviel is dat het masker heel vochtig en slijmerig aanvoelde, toen ik deze uit de verpakking haalde. Het is natuurlijk goed dat het masker vochtig is, want dit is de bedoeling. Ik vond het alleen een beetje raar dat het zo slijmerig aanvoelde, gewoon omdat ik dit niet gewoon ben van een masker. Het aanbrengen van het masker ging redelijk makkelijk. Het is natuurlijk niet echt mogelijk om een ‘perfect’ passend tissue masker te vinden, maar het overige masker kan je gewoon over elkaar vouwen.

Je voelt het masker wel duidelijk zitten, maar het is niet echt storend. Alleen drinken gaat gedurende deze 15 minuten iets moeilijker. Dit Garnier Skinactive tissue masker is geïmpregneerd met houtskool, dat bekend staat om zijn uitstekende absorberende eigenschappen. Dit masker zou de huid zuiveren, de poriën verfijnen, de huidstructuur verfijnen en de huid hydrateren. Nu weet ik niet goed of mijn huid goed gezuiverd is door dit masker, maar gehydrateerd was mijn huid na dit masker zeker wel. Na het beter bekijken van de ingrediëntenlijst, merkte ik toch een aantal  chemische stoffen op. Dit laatste vind ik redelijk spijtig, aangezien het een natuurlijk masker zou moeten zijn met houtskool in.

Niet schrikken, maar zo ziet het masker eruit op mijn gezicht. Ik heb een tijdje getwijfeld of ik deze foto zou toevoegen, maar anders leek het mij moeilijk om een goed beeld van dit tissue masker weer te geven. Mocht je eens benieuwd zijn naar een tissue masker met houtskool in, dan zou ik deze zeker aanraden.

Het Garnier Skinactive Carbon Végétal Tissue masker is verkrijgbaar bij oa Kruidvat voor €2,99.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *