TRAVELS

FRI EN DAG I UKA?

Jeg skjønner ikke hvordan andre bloggere klarer å komme med bra innhold sju dager i uken og flere innlegg per dag. Jeg sliter med å komme med ting jeg kan blogge om og da lar jeg heler være å blogge for hvis ikke føler jeg at innholdet på bloggen blir veldig dårlig og ikke gir noe mening. Derfor har jeg bestemt meg for at jeg ihvertfall skal ha hver søndag fri fra bloggen sånn at jeg kan komme med bra innhold resten av uken så får vi se hva tiden bringer om jeg begynner å blogge igjen hver dag eller om jeg fortsatt holder meg til en dag i uken med fri. Men andre bloggere skal iallefall ha stor cred for at dem kommer med 2 innlegg hver dag sju dager i uken, det skal dem ha stor applaus for.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *