BEAUTY

Favorittfarger i høst

Jeg har et elsk/hat forhold til høsten. Rett og slett fordi jeg hater å fryse og fryser veldig lett, men elsker å sitte under teppet og fyre i peisen. Noe jeg synes er veldig fint med høsten er stemningen. Det er nesten noe magisk over denne årstiden på grunn av fargene i trærne og sollyset som får en helt spesiell glød. Alt føles liksom litt dusere, og det får meg også til å ville duse mine farger ned. Jeg går gjerne mer i grått, mørk grønt og burgunder. Når det kommer til neglene denne høsten så elsker jeg dem matte, muligens fordi det gir et dusere uttrykk. Fargen jeg har falt for først i høst heter Lilac Longing og er en nydelig pastell-lilla farge. De andre favorittene mine heter Fedora, Rock Royalty, Cityscape og Rubble (fra venstre til høyre i bildet under). Jeg har disse i både shellac og neglelakk i salongen.

DSC06638DSC06630DSC06623

Har du funnet din favorittfarge i høst?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *