BEAUTY

Favoritt Highlighter

I dag ville jeg bare innom å tipse dere om en god, og ikke minst budsjett vennlig highlighter . Den kan fåes kjøpt på de fleste nett butikker som selger sminke, og på Sephora. Etter har test ut en god del higlightere, så er stor favoritt min uten tvil -The luminizer fra Balm. Denne higlighter har er super fin farge, og fungere like godt som øyenskygge. Den er også drøy i bruk, og jeg har hatt min nå i flere måneder.


TIPS TIL PÅFØRING AV HIGHLIGHTER

 

 Den mest vanligste plassen å highlight,er langs kinn beina. Jeg personlig liker best highlight kun toppen av kinn beina mine, og helst rett under øyne.

 Sliter du mye med porer i ansiktet. Kan det være lurt å unngå og highlight, med mindre du vil fremheve porene i ansiktet ditt.

 Jeg elsker highlight nesen. Men jeg higlighter aldri hele nesen,begrunn av jeg har en kul opp på nesen. Har du en skeiv eller en kul på nesen, kan det da være lurt å kun highlight tuppen av nesen, og mellom øyne dine. For visst man highlighter hele nesen, vil du fremheve skeivheten av nesen. ( Detter gjelder ikke dem med rett nese )

 Det er også veldig fint å highlight over øyene bryne dine, og føler man får finere øyenbryn finish.

♥ En annen favoritt plass er å highlight over leppekanten, for få en illusjon av fyldigere overlepper.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *