KITCHEN

FANTASTISK GOD SERVICE

Hei, og god fredagskveld ? I dag har jeg hatt fri, noe som var utrolig deilig. I morgen er siste jobbdag før høstferie, det skal bli godt med ferie nå kjenner jeg! Har virkelig pleiet meg selv i dag, jeg har vært på thaimassasje i en halvtime, så har jeg vært på shopping her i sentrum, og i tillegg fikk jeg time med frisøren til å bleke håret mitt. Jeg blekte hele håret, unntatt tuppene. Så nå er jeg utrolig fornøyd med håret mitt! Var også ute og spiste potetball til middag i dag, noe som var utrolig godt. Tror jeg satte meg ned for å vente, så kom de etter 30 sekunder med maten! Tror det er det raskeste jeg har fått servert mat ute noen gang altså!

Jeg kjøpte blant annet to par sko til kun 500 kroner tilsammen, som jeg elsket fargene på! Var en utrolig hyggelig mann som jobbet der, han hjalp meg med å finne riktig størrelse, i tillegg knyttet han opp skoene for meg, haha. Han ga meg 100 kroner i avslag fordi sjefen ikke var der, så det var utrolig god service jeg fikk. Han lyste virkelig opp dagen min! Så nå sitter jeg her og er veldig tilfreds med dagen i dag ?

Hva har dere gjort i dag?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *