CASUAL DAY

ETT MEGATACK + LUNCHANDE

Godmorgon!

Hur är det med er idag?

Med mig är det bra, jag svävar fortfarande på moln över det ni kunde läsa i gårdagens inlägg…

Gårdagen bjöd, förutom på de fina kommentarerna, även på flertalet roliga ting. Jag inledde nämligen förmiddagen med att titta på min brors julavslutning och därefter mötte jag upp min vän Anna. Vi började med kaffedrickande i kombo med julklappsbyte och vid lunch bänkade vi oss på ett café/restaurang där vi mumsade i oss det ni ser på bilderna ovan, d.v.s. bakad potatis med lax-& pepparrotsröra!

Eftermiddagen bestod sedan av julklappsfix (Anna var på jakt efter en sista julklapp vilket vi såg till att ordna) och därefter hade vi glöggmys med ett par vänner!

Ta hand om er, massor av kärlek från mig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *