SHOPPING

Er jeg sjuk i hodet?

Heei! Beklager dårlig oppdatering om dagen, men jeg har så lite inspirasjon og motivasjon.. Dagene går i ett og det eneste jeg gjør er å se på serier og fikse med Macen min og mine 30k bilder som må over på harddisk, hvem hadde trodd det skulle ta tid liksom?

Anyways! I går fikk jeg en hentemelding fra posten om at pakken min fra Telia hadde kommet! Endelig ny telefon og jeg valgte å gå for iPhone X. Jeg har hatt lyst på ny telefon en stund, siden min knuste mens jeg var i Orlando, så jeg åpnet chatten med Telia rundt 10 minutter etter at forhåndssalget startet og fikk sikret meg en Stellar Grey iPhone X og jeg er såå fornøyd? Jeg er kanskje litt sjuk i hodet som bestiller meg en så dyr telefon, men den blir jo tross alt brukt mange timer hver dag.

Jeg har hatt min kjære iPhone 6 i 3 år og har vært superfornøyd med den, men nå merket jeg at det var på tide med noe nytt noe og selvfølgelig erstatter jeg ikke Apple. Samsung skjønner jeg jo ikke bæret av, haha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *