BEAUTY, SHOPPING

ER DET INNAFOR Å KJØPE JULEGAVER TIL SEG SELV?

I desember får jeg alltid høre av personer rundt meg, at jeg ikke må kjøpe ting til meg selv. For det kan hende andre allerede har kjøpt det til meg. Forståelig nok skjønner jeg denne tankegangen og er helt enig, men hva om man selv vet at man ikke får det som står lengre ned på ønskelista? Er det da innafor å kjøpe det til seg selv?
Jeg ble møtt av den tanken i går, da jeg og typen var på julehandel, men det endte opp med at jeg bare kjøpte til meg selv. Huff, så egoistisk av meg. Jeg er av den typen som egentlig er litt sein med julegaver og slikt, men denne julen har jeg faktisk fått i gang julegavene før tiden rant ut. Så der gikk jeg rundt på storsenteret, og sikklet etter alt jeg hadde så utrolig lyst på. Det endte jo dessverre slik at jeg svidde av meg en del penger på julegaver til meg selv. Fristelsen var så stor, at den slukte hele meg og lommeboka. Bokstavelig talt.

Jeg er ganske sikker på at det er andre enn meg som kjøper julegaver til seg selv nå i julemånden, det er vell kanskje nå det faktisk frister å bare kjøpe alt selv? Slik er det i hvert fall med meg. Dette var det jeg kjøpe meg innen skjønnhet, og har gledet meg til å fått kloa i det så alt for lenge. Jeg er ganske sikker på at dette var verdt pengene.

Beltene kjøpte jeg naturligvis på bikbok, det er vell ikke så vanskelig å legge merke til. Jeg liker å bruke belter, men er av den typen der jeg synes belter som er smale er de som egner seg best. Noen belter i større størrelser går under komfortsonen det også, men i hovedsak er smale belter det jeg er mest komfortabel med å bruke. Disse beltene kostet ikke så mye, så jeg tok meg nytte av å kjøpe begge variantene.


Hvis du er en som har lest bloggen min siden jeg startet, har du nok fått med deg at jeg er en amatør når det kommer til sminke. Uansett hopper jeg i det, og ønsker vireklig å lære mer innen the beauty cult. Jeg har lenge ønsket å dekke rødheten jeg har i ansiktet mitt, men siden jeg aldri har hatt den erfaringen med sminke, har det ikke alltid vært så enkelt for meg. Bare det å gå inn på en skjønnhets butikk å be om hjelp til å finne riktig produkt for meg, har vært skrekken i mange år. Men nå har jeg damet meg opp til å spørre selv, uansett hvor uerfaren jeg er.
Girls need to speak up for themself! Uansett situajon!

Og med den attituden tok jeg meg fatt i å kjøpe meg en fundation og øyenskygge pensel, samt en duser eller blender, som det fint heter. Etter jeg begynte å åpne meg selv for interessen av sminke, så fikk jeg helt sjokk over hvor mange børster man skal ha til alt mulig, altså går det ikke an å ha en børste til flere bruk? Men igjen så er jo ikke jeg erfaren. Jeg har jo null og niks aning på dette, men jeg ønsker å lære. Et eller annet sted må jo man begynne.I samme slengen kjøpte jeg meg ” The nudes” palett fra Maybeline. Fargene var så utrolig fine, de skrek høyt og tydlig JA til meg med en gang jeg fikk øye på dem. De hadde så flotte og naturlige farger, at jeg tenkte at det var noe jeg kunne øve meg med. Jeg har jo ikke mye øyenskygge å skryte av, så noe måtte jo bli med hjem.Sist, men mest wanted fra min side er disse løsneglene fra nailene. Etter å sett utallige videoer på hvordan vokse ut dine egne sunne negler, ga jeg rett og slett opp. Jeg får bare svake negler, uansett hvor mange vitaminer jeg putter i meg, og hvor mye jeg pleier dem. Jeg har alltid hatt det slik, så det er vell bare noe jeg ikke har til felles med enkelte.
Jeg ga opp da jeg klarte å brekke den ene neglen, da jeg var så uheldig å presse den mot flushen på toalettet. Noe jeg fant ut i etterkant at man tydeligvis skal være veldig obs på når man vokser ut neglene sine. Det var så utrolig vondt, at eneste løsning var å starte fra skretch igjen, ved å klippe dem ned.
I tillegg til den hendelsen, knakk tuppen på høyre tommel da jeg skulle åpne pallettet over. Det var ikke et sjokk at det kom til å skje, jeg vet jo at jeg har svake negler, men det var sånn skikkelig ”seriøst?”  følelse. Jeg knall nettopp pekefinger neglen på venstre hånda, det skulle bare mangle at det skjedde med en ny finger.

Jeg hadde gledet meg så lenge, fantasert om hvor flotte neglene mine ville bli, men så gikk det ikke min vei alikavell. Dermed kjøpte jeg meg løsnegler, og jeg ser så utrolig fram til å ta dem på. Dette er den ovale typen, og er slike man kan ta neglelakk på selv. Det passer meg utmerket! Jeg gleder meg såå utrolig mye å ta dem på nå i jula! Da blir jeg rett og slett flawless.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *