CASUAL DAY, SHOPPING

ENGELSKE BØKER JEG VIL LESE

Heihei dere!
Herregud så sliten jeg er, men altså fy fader så mange fantastiske ting jeg har gjort de siste dagene, eller de er ihvertfall fantastiske for meg.

Jeg har sinnsyyyyyykt mange engelske bøker, mange av dem er faktisk serier, de engelske bøkene jeg tar med i dag er enten starten på en serie eller enklinger, jeg kommer til å fortelle under hvert bilde om det er en enkling eller serie.
Så her kommer 3 engelske bøker jeg vil lese, så skriver jeg mer under♥

Jeg gleder meg så utrolig mye til å lese disse bøkene, rett og slett fordi jeg er virkelig interessert i historien baksidene av bøkene gir meg et innblikk i!
Jeg er spesielt spent på Throne of glass og Fallen! De to virker som to helt episke historier, og kjenner jeg meg selv rett så kommer jeg nok til å bli veldig knyttet til karakterene. Jeg er sånn hver gang starter en ny bok som jeg elsker, knytter meg alt for fort og slutter ikke å lese før hele serien er ferdig haha..
Det blir ihvertfall utrolig kult å lese disse tre, og jeg skal definitivt ordne en review til dere med en gang jeg har fått lest dem.

*

Ellers så har jeg begynt å skrive boken min, og jeg har funnet på den kuleste historien jeg noen gang har hørt. Jeg kan ikke si for mye om det enda, fordi jeg vil holde innholdet litt hemmelig enda fram til jeg har fått skrevet ett eller to kapitler til. Det blir utrolig gøy når jeg endelig er ferdig, og jeg gleder meg helt sykt mye til å dele hele historien min, min aller første bok, med dere♥
Jeg har sittet oppe i to netter nå og både skrevet og planlagt historien, så jeg sov helt til klokken halv 3 i dag, hahah. blir nok mer skriving i kveld og mere planlegging av innlegg til dere!

Håper dere har en fin dag, så blogges vi senere♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *