CASUAL DAY, SHOPPING

EN SNYGGARE VARIANT AV KLONG ÄNG

Att Klong Äng glasen är snygg och väldigt lätt att anpassa efter rummet är inget snack om saken. Priset däremot är inte lika lätta att anpassa med plånboken. I början när den fick sin skjuts i sociala medier fanns där inte mycket andra att välja på men idag finns många olika, vissa snyggare andra inte.

Själv har jag en liten här hemma som jag är väldigt förtjust i, men hade jag köpt en idag hade det inte blivit från Klong, utan jag tror jag hittade en favorit igår! Denna godingen fann jag på Blomsterlandet för ynka 99:- och den är mycket större än den Klong jag har.

En liten mindre modell, dock högre fanns också för 49:- och färgerna man hade att välja på vår vit, svart och mässing.

Perfekt julklapp till någon man håller kär eller klapp till julklappsleken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *