CASUAL DAY

EN DECKARE I HÖST & VINTERRUSKET

jägaren

Igår kväll så låg ett trevligt bokpaket på köksbordet när jag kom hem från jobbet.

Jägaren av Kamilla Oresvärd är kriminalroman som jag vart så nyfiken på då jag läst bra recensioner redan. Boken släpptes början på Oktober & är en fristående uppföljare till Minnesbäraren som är från 2015.

Tack så mycket Bokfabriken för denna recensionsexemplar.

Jägaren – Kamilla Oresvärd

När Julia en tidig morgon kommer hem från ett nattklubbsbesök möts hon av en fruktansvärd syn i köket ligger hennes storasyster livlös på golvet & det är blod överallt. Kriminalkommissarie Stina Seger & hennes grupp blir tilldelade fallet, med väldigt få ledtrådar att arbeta med. Stina kämpar med sorgen efter sin mamma, och i kombination med att ständigt ligga steget efter gärningsmannen blir hennes situation nästintill ohanterlig. De måste komma nära innan mördaren slår till igen, men till vilket pris? 

Samtidigt jagar en man sanningen om en olycka som skedde flera år tidigare. Men vem är han? & vad är det som han så desperat söker efter?

Har blivit några enstaka deckare för min del i höst & tror det fortsätter här under vintern också 🙂 Tycker det är passande med spänning i höst & vinterrusket.

Ser fram emot att läsa den. Har inte läst Minnesbäraren, men kan ju hoppas jag kan få tag på den också vid ett senare tillfälle 🙂

Boken finns bla att beställa från Bokus.

Vad läser du hälst denna årstiden?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *