MAKE-UP

ELF MATTE LIP COLORS OMTALE OG SWATCHES

Jeg har jeg tidligere snakket om hvor glad jeg er i Elf sin matte lip color i coral. Har nevnt den i flere videoer og bruker den masse. Så jeg kontaktet elf og spurte om jeg kunne få prøve ut resten og det fikk jeg Så her har dere en samling av alle sammen, med min mening og swatches. Disse lip pencilenen er så gode! Formelen på de er utrolig kremete og myk, og de glir lett over leppene. Det at de kommer i en sånn skru-penn gjør at de er superenkle og påføre og få fine kanter med. Når man har lagt de på leppene tørker de litt og får en semi-matt finish som føles god på leppene.

Den kommer i 6 forskjellige farger. Jeg mangler desverre 1 av dem – nearly nude. De aller fleste av dem er en form for nude eller lys farge, så alle kan finne sin nude favoritt. Det er bare en av fargene som er sterke og det er rich red.

Jeg savner en knæsj rosa og noen flere sterke eller spennende farger i litt dypere toner, så vi får håpe de lager flere farger til oss etterhvert.

 

 

 

 

rich red, praline, coral, natural, tea rose

 

 

 

 

 

Tea rose
Dette er en veldig kalt rosatonet nudefarge som nesten heller over mot lilla.

 

 

 

Natural
Denne er helt nøytral i tonen og vil kle de aller fleste. Den er ikke så lys at man ser død ut, men om man er mye mørkere enn meg, kan den bli litt i lyseste laget.

 

 

 

Coral
Coral er en lys korall farge. Den fungerer nesten som er varm nudefarge og får huden til å se brun og fin ut.

 

 

 

Praline
Dette er den perfekte nude for de som er litt mørkere i huden enn meg.

 

 

 

 

Rich red
Denne rødfargen vil se super ut på alle. Den har en ganske nøytral undertone som vil fremheves av din egen. Den er veldig sterk i fargen, men er så fin!

Har du noen av elf sine matte lip colors ? Hvilken er din favoritt ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *