CASUAL DAY

DYGNA, MINIPITT MED PANSARPUNG OCH LYCKLIGT PÄLSBARN

Att dygna.

Shit, tisdag morgon och jag känner mig som världens ungdom med ordet dynga. Jag har just kommit hem, jag har hoppat in och kört en natt till på HVB hemmet och i natt inser jag att det kan bli en oerhört spännande dag då det inte är någon mening att jag lägger mig nu när jag kom hem eftersom jag endast skulle få knappt 2 timmars sömn. Jag måste ner och klippa gräsmattan vid vagnen i dag och då får jag passa på när även bästa Anki och Olle ska vara där, så jag kan låna gräsklipparen. I morgon jobbar jag ju igen så då har jag ingen möjlighet till att köra ner, så jag har just kommit hem och värmer mig med morgonens andra kopp kaffe.

Det är krispigt ute i dag och när jag gick mot bilen kröp krigaren in och försvann och pungen blev som ett ett russin eller drog ihop sig till en minipansar haha. Satan vad kallt det är och må denna vinter gå snabbt som attans så det blir får och krigaren kryper fram igen.

Detta med att jobba natt, fy fan vad jag saknar det och när man börjar så sent som kl 22 så hinner kamphunden få sin nattrunda och kan vara hemma och när man kommer hem så möts man av världens lyckligaste lilla pälsbarn som gör en piruetta och viftar på svansen så snabbt att man kan tro att hon ska flyga upp i famnen på en. Fantastiskt, det var bara en som saknades och det var att sjömannen fortfarande inte låg i sängen och väntade på mig.  Så lika bra att vara uppe och köra på under dagen så mycket jag bara orkar och sen i eftermiddag kväll kan jag med gott samvete lägga mig före pensionärerna och sova tills i morgon.

Så nu ska jag dricka min kaffe innan jag gör mig klar och kör mot vagnen och klipper gräs och kramas med Anki. Men innan dess ska jag hämta ut ett paket oxå, vad det nu kan vara för spännande?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *