BEAUTY, FASHION, SHOPPING

DOVE MICELLAR WATER BODY WASH

Hi,

Tijdens het Dove event kreeg ik de kans om als een van de eersten de nieuwste doucheproducten van Dove te ontdekken. Waaronder de 1ste Micellar Water Body Wash, die Dove op de markt gaat brengen vanaf juni.

Als jij benieuwd bent naar deze Dove Micellar Water Body Wash, lees dan zeker verder.

Om er voor te zorgen dat iedereen de Micellar Water Body Wash kan gebruiken, brengt Dove twee varianten uit. Zo heb je de Anti-Stress Micellar Water Body Wash en de Sensitive Skin Micellar Water Body Wash. Beide varianten bevatten het schuimmiddel SLES niet en zijn pH-neutraal.

Dove is de eerste die ervoor gekozen heeft om de micellaire technologie, die wordt gebruikt in gezichtsbehandelingen, toe te passen in lichaamsverzorging. En misschien ook een leuk feitje, deze Body Wash heeft gewoon dezelfde prijs als het gehele Body Wash gamma van Dove. Deze technologie biedt een microscopische micellaire reiniging, dankzij de lichte & verfrissende formulering die zachtjes schuimt, wanneer deze in contact komt met water. Terwijl deze technologie zijn werk doet, zorgen de verzorgende ingrediënten van Dove ervoor dat de huid gehydrateerd wordt.

Dove Anti-Stress Micellar Water Body Wash

Ik was vooral benieuwd naar de Anti-Stress variant, aangezien ik deze tijdens mijn drukkere periodes wel kan gebruiken. Om te beginnen heeft deze Body Wash een milde, rustgevende geur, wat natuurlijk perfect is als je een beetje wilt ontstressen. Ondanks het feit dat deze Body Wash geen schuimmiddel bevat, merk je hier helemaal niets van. De Body Wash voelt heel fijn aan op het lichaam en geeft je een fris gevoel na het douchen. Zoals bij elke Body Wash van Dove, blijf je met een zijdezacht en schoon gevoel achter. Bovendien bevat deze Anti-Stress Body Wash geen sulfaten.

Tijdens de drukkere dagen kan ons lichaam wel wat ontspanning gebruiken. Deze Anti-Stress Micellar Water Body Wash van Dove zorgt ervoor dat onze huid goed opgefrist en proper wordt, dankzij de microscopische micellaire reiniging.

Dove Sensitive Skin Micellar Water Body Wash

Het eerste ding dat je aan deze Body Wash ruikt, is een neutrale zeepgeur. Wat natuurlijk belangrijk is, aangezien het om een hypoallergenische Body Wash, met 0% zepen en kleurstoffen gaat. Ik merk dat de geur al meteen een stuk anders is dan deze van de Anti-Stress variant. Zo is deze geur nog milder en neutraler, waardoor je deze amper opmerkt. Zoals bij de andere variant zorgt ook deze Body Wash voor voldoende schuim.

Het impact van vervuiling op onze huid, is groter dan we denken. Zo is het goed mogelijk dat de huid van stedelingen veel sneller veroudert dan deze van de landelijke bewoners. De Dove Micellar Water Body Wash zorgt ervoor dat de schadelijke effecten van luchtvervuiling gestopt of verminderd kunnen worden.

‘Elke dag wordt onze huid blootgesteld aan de schadelijke effecten van luchtvervuiling en vervuilende deeltjes die tot 20 keer kleiner zijn dan huidporiën.’

Dit laatste is gebleken uit een wetenschappelijk onderzoek uit 2015 van Toxicological Sciences.

Als je fan bent van micellair water om je huid mee te reinigen of je haar mee te wassen, dan zou dit wel eens iets voor jou kunnen zijn. Het is dus ook vooral handig voor personen die midden in de stad wonen, en vaker met luchtvervuiling te maken krijgen dan plattelandsbewoners.

Ik kan deze Dove Micellar Water Body Wash in ieder geval aan elk van jullie aanraden. Zeker als je in een stresserende periode zit, is de Anti-Stress variant misschien iets voor jou. Of mocht jouw huid iets gevoeliger zijn en gebruik je graag producten zonder zeep en/of kleurstoffen, dan kan ik de Sensitive Skin variant aanraden. Vooral als je niet houdt van sterke geuren tijdens het wassen van je lichaam, kan deze Body Wash wel iets voor jou zijn. Zo vind ik het altijd moeilijk om mijn douchegel met mijn bodylotion te combineren, door de verschillende geuren.

De Dove Micellar Water Body Wash is verkrijgbaar voor €3,99 (250ml) en €5,99 (500ml) en vanaf juni 2018 verkrijgbaar in supermarkten drogisterijen.


Zo, ik hoop dat jullie er  van genoten hebben om dit artikel te lezen. Ik hoop ook dat ik jullie voldoende informatie heb gegeven over dit Dove Micellar Water Body Wash gamma. Deze Body Wash is wel pas vanaf juni verkrijgbaar, dus nog even geduld..

Ben jij benieuwd geworden naar het nieuwste Dove Micellar Water Body Wash gamma?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *