BEAUTY

DOVE KIWI SEEDS AND COOL ALOE EXFOLIATING BODY POLISH

Hi,

Een goede scrub vinden die niet te grof is voor je huid, is niet altijd even makkelijk. Dove heeft sinds kort zijn 1ste Body Scrub op de markt gebracht. En een leuk feitje, waar ik zelf nooit bij heb stilgestaan is dat de Body Scrub zowel voor het lichaam, als de handen en voeten gebruikt kan worden. Tijdens het Dove event kreeg ik de kans om deze scrub eens uit te proberen  en thuis verder te testen. Aangezien ik altijd wel op zoek ben naar een goede scrub voor mijn lichaam, besloot ik de Dove Kiwi Seeds and Cool Aloe Exfoliating Body Polish uitgebreid te testen.

Als je benieuwd bent naar wat ik van deze Dove Scrub vind, lees dan zeker verder.

Een moment van plezier

We nemen de tijd voor gezichtsverzorging maar ons lichaam heeft ook aandacht nodig om zacht en soepel te blijven. Een droge huid maakt ons lichaam dof en beïnvloedt onze moraal. Geëxfolieerd wordt de huid onweerstaanbaar zacht, glad en gevoed. Het verhoogt ons zelfvertrouwen en geeft een verfrissend gevoel!

Dove heeft onlangs een nieuw assortiment exfoliërende producten uitgebracht om de onzuiverheden van de huid tegen te gaan en tegelijkertijd de natuurlijke voedingsstoffen te behouden die essentieel zijn voor onze huid. Dove heeft een nieuwe formule ontwikkeld die een andere benadering heeft dan de klassieke exfoliant. Zo gebruikt Dove een combinatie van glycerine, stearinezuur en scrubmiddel die zouden helpen om de dode huidcellen te verwijderen. Het gehele assortiment van Dove zou voor 1/4 hydraterende crème bevatten. Dit reinigt de huid zacht en hydrateert de huid diep (in de hoornlaag) tijdens het douchen.

Het scrubgamma van Dove bestaat uit 3 verschillende varianten, elk met levendige & verfrissende geuren:

– Kiwi Seeds en Cool Aloe, een verfrissende geur

– Crushed Macademia and Rice Milk, een zachte geur

– Pomegranate Seeds and Shea Butter, een romige geur

Exfolianten zijn perfect om te gebruiken op de drogere plekken, zoals de knieën, ellebogen en hielen. Ik keek stiekem wel een beetje naar uit om deze scrub op mijn lichaam te gebruiken, zeker nadat ik op het Dove event een handmassage met deze scrub kreeg. Zoals jullie al wel aan de titel kunnen zien, heb ik gekozen voor de Kiwi Seeds en Cool Aloe variant, alleen al voor de frisse geur. De verfrissende kiwi geur kan je al door de verpakking heen ruiken. De 1ste keer heb ik deze Body Polish alleen maar op mijn benen en hielen gebruikt, maar nadien heb ik deze voor mijn hele lichaam gebruikt.

Zoals je kan zien heeft de Body Polish van Dove een witte, iets romige consistentie. Je ziet ook meteen zwarte korreltjes zitten, die volgens mij de kiwizaadjes moeten voorstellen. Van zodra je deze scrub op je lichaam aanbrengt, voel je de fijne scrubkorrels. Ik vind de Dove Exfoliating Body Polish een romige, milde scrub die een goed resultaat levert. Ik denk dat dit een fijne scrub is voor personen met een gevoelige huid, inclusief mezelf.

Zo zie je de romige consistentie iets beter op mijn huid. Ik merk zeker een verschil in zachtheid van mijn huid. Als je deze Body Polish gebruikt in combinatie met een goede bodylotion/crème, dan is je huid al meteen een stuk zachter en gehydrateerder. Ik zou de Dove Exfolitating Body Polish zeker aanraden aan mensen met een gevoelige huid, of iemand die graag een romige, verzorgende scrub wilt proberen. Voor maar €8,99 krijg je een hele pot van 225 ml, waarmee je een hele tijd toekomt.

Alle Dove Exfoliating Body Polish- producten zijn momenteel verkrijgbaar in alle supermarkten en drogisterijen voor €8,99.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *