BEAUTY, MAKE-UP

Denne sminken bruker jeg i ansiktet

God kveld mine fine lesere. Tenk at etter jeg skrev innlegget om at jeg vil begynne å trene igjen og få vekta på plass igjen, så har jeg meldt meg inn på treningsstudio! Jeg nekter meg selv at dette blir et støttemedlemsskap, så i morgen før jobb er det rett på trening! Det er faktisk ingen unnskyldning, når studioet er i 1. etasje der jeg jobber og jeg kan gå opp til jobb etterpå?

Anyways, jeg tenkte jeg skulle vise dere min favorittsminke i ansiktet!

Bare minerals pudderet har jeg brukt siden 9. klasse, jeg kunne faktisk aldri sluttet med det! Egentlig trenger jeg ikke så mye annet enn det på huden min, men hvis jeg slår til, så bruker jeg også foundation under sammen med concealer. Det er noe jeg har begynt med i det siste egentlig og jeg føler meg skikkelig fresh med det! Jeg ser jeg trenger å kjøpe en ny beauty blender da, hahah!

Når jeg ikke contourer, som er veldig sjeldent, bruker jeg heller solpudder fra Bahama Mama til å få litt fasong på ansiktet, samt litt farge når jeg føler meg blek, haha!

Blush er også er must for meg, jeg har et par stykker, men liker denne fra L?Oréal best! Blush gir liksom så mye liv i ansiktet enn hvis man dropper den.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *