CASUAL DAY, SHOPPING

Cyberpunk 2077 -recension på bas -PS4 -konsolen ur grundläggande analys – efter 10 timmars spel

Premiären för Cyberpunk 2077 är – och kommer att förbli – en av de viktigaste händelserna i polsk gamedevs historia, så jag bestämde mig för att skapa en artikel baserad på min erfarenhet av det nya röda spelet. Jag kommer att beskriva alla intryck av spelet som spelare, men dessa intryck kommer att presenteras i förhållande till företaget som investeraren kan överväga att köpa aktier – baserat på slutsatserna från över 10 timmar med den senaste produktionen av CD -Project Röd studio.

Detta är erfarenheten av att spela på basversionen av Playstation 4. Konsolen. Varför – som spelare – håller jag inte med om påståendet att spelare på basversionerna av PS4 och Xbox One inte borde ha några förväntningar på Cyberpunk 2077 eftersom deras hårdvara är redan föråldrad? Vad är själva spelet? Vad är problemet med CD-Projekt? Jag inbjuder dig att läsa!

Historien om Cyberpunk 2077
Jag har en stor förkärlek för CD-Project, jag respekterar denna studio med stor uppskattning på grund av den enorma och enligt min mening fullt förtjänta framgången med The Witcher 3. De som skapats av polacker kan uppnå en så stor global framgång att det kommer pratade om även 5 år efter premiären.

När Cyberpunk tillkännagavs blev jag mycket positivt överraskad – självklart tror alla spelare som har minst lite olja i huvudet inte blindt på skaparnas löften. Min rädsla växte när jag såg den första gameplayen (den från Gamescom), där många scener och animationer var kraftigt skriptade. Scripting är naturligtvis inte en dålig sak, men att skapa animationer för att interagera med varje objekt, flytta alla saker och interagera mellan karaktärer är bara otroligt dyrt, tidskrävande och arbetskrävande-då tänkte jag att det skulle vara ett mycket dyrt spel Säkert.

Från spelarens synvinkel är det inte en “game-changer”, även om det utan tvekan påverkar mottagandet av spelet, och från investerarens synvinkel är det lite konst för konstens skull. I The Witcher, till exempel, fanns det nästan inga sådana skript och olika animationer under interaktioner – dialoger fördes av karaktärer som står inför varandra. Cyberpunk är en helt annan liga – inte bara rörelser och interaktioner med karaktärer animeras och manuseras här, utan också interaktioner med objekt och … i princip allt är manuellt och animerat här. Ett ovanligt stort antal animationer och manus är en av huvudorsakerna till de höga produktionskostnaderna för blockbusters, som till exempel kan ses i Red Dead Redemption 2, som jag återkommer till senare i denna text.

Min nästa oro var den dåliga försäljningen av Deus Ex: Manking Divided. Deus Ex-universum var, fram till lanseringen av Cyberpunk 2077, det mest igenkännliga universum av förstapersons-RPG-spel i en futuristisk verklighet. Från början såg jag Cyberpunk 2077 som en blandning mellan Grand Theft Auto och Deus Ex -serien – en förstapersons -RPG med en öppen värld, många möjligheter, en mängd sidoplott, en underbart ritad värld, en intressant historia om giriga företag och en bortskämd mänsklighet och en mängd vägar. Som det visar sig idag var min oro för försäljning ogrundad – Cyberpunk 2077: s marknadsföring gjorde honom framgångsrik redan innan spelets släpp. Tyvärr misslyckades ett annat element i detta pussel.

Å andra sidan visste jag hur fantastisk potentialen är i den riktning som de röda valt – efter 2011 hade jag nöjet att avsluta Deus Ex: Human Revolution (Deus Ex: Human Revolution) och jag blev absolut förälskad i den presenterade historien av Eidos Montréal -studion – det enda enligt min uppfattning denna förstapersons -RPG saknades, det fanns en helt öppen värld med obegränsade möjligheter (och naturligtvis bra marknadsföring, som jag inte var medveten om då). Jag kan redan avslöja att CD Projekt Red har förfinat det här konceptet på alla sätt, och spelmodellen som utvecklats av dem och bygger på de bästa funktionerna i GTA- och Deus Ex -serien förtjänar utan tvekan en kopp. Att förfina ett framgångsrikt koncept är ett mycket enkelt sätt att uppnå branschövergripande framgångar: Naughty Dog -studion, baserad på den gamla Tomb Raider -serien, skapade den hisnande Uncharted -serien (över 41 miljoner exemplar såldes 2017 – endast på Playstation -konsoler).

Rocksteady, baserat på tråkiga superhjältespel, skapade Batman: Arkham -serien som alla spelare känner till. I slutändan – Bethesda, som ständigt förbättrade The Elder Scrolls -cykeln, skapade den femte delen, Skyrim, som har sålt över 30 miljoner enheter. Alla dessa berättelser lär en sak – de röda har valt den kanske säkraste vägen till framgång. Dessutom gjorde de återigen vad de är bra på: de valde ett intressant universum där de inbäddade en beprövad spelmodell, tack vare vilken de inte behövde skapa allt från grunden (vilket naturligtvis minskar kostnader, underlättar arbetet och skapar en sammanhängande värld presenterad). Till detta läggs bra marknadsföring och många smarta beslut – vad kan gå fel?

CD PROJEKT ospelbar hit
Tja, här kan jag prata främst som spelare. Inledningsvis kommer jag att säga att spelmekaniken i sig är en blixt av Reds geni – spelet och delmekaniken är helt enkelt utformad fenomenalt. Spelet, åtminstone i antaganden, är otroligt tillfredsställande, i detta avseende är Cyberpunk 2077 verkligen en helt ny kvalitet i spel. Den skapade världen är också en ny kvalitet – designarna av CD Projekt har skapat den mest mångdimensionella, färgstarka och intressanta världen i videospelens historia, eller åtminstone har jag inte upplevt något så fantastiskt hängivet och uppslukande. Ärligt talat förväntade jag mig inte att någon skulle slå Rockstars verk (Take Two’s studio) i denna fråga, men enligt min mening lyckades polarna göra det.

Bra spel och en perfekt skapad värld skapar atmosfären – denna faktor för CDR -produktion kan inte förnekas. Atmosfären öser ut från skärmen, musiken är fantastisk, historien är intressant, karaktärerna är färgglada och flerdimensionella (åtminstone i början – som jag skrev, de beskrivna intrycken gäller de första timmarna med spelet), okonventionella och förfinade uppgifter. Enligt min mening är detta dock inte spelets största tillgång – de flesta eller till och med alla dessa faktorer kännetecknar varje stor AAA -produktion som har varit framgångsrik på marknaden. Enligt min mening är valet den största fördelen med Cyberpunk 2077. Endast en gång i mitt videospeläventyr har jag någonsin velat slutföra spelet igen – för TES V: Skyrim.

Cyberpunk 2077 kommer förmodligen att bli det andra spelet, även om tiden får utvisa. Här har multi-threading och möjligheten att skapa en individuell berättelse och unikt spel tagits till en helt annan nivå. Om något är helt nytt i Cyberpunk är det valens inflytande på historien (jag menar naturligtvis implementeringen av denna faktor i kombination med omfattande mekanik – valen är inte spelets grund, utan ett tillägg). I den nya produktionen av Reds kommer alla att uppleva något annorlunda, och detta är en oöverträffad fördel och en riktig “game-changer”.

Så vad fungerade inte? Tyvärr gjorde inte alla andra det. I den nuvarande versionen för basversionen av Playstation 4 -konsolen (och också, som jag drar slutsatsen från likheten – Xbox One), ger Cyberpunk 2077 absolut inget roligt att spela. Jag slutförde spelets prolog och flera andra uppdrag, testade olika delar av Cyberpunk’s open world -spel i över 10 timmar, och det var allt en stor plåga. Jag spelade främst version 1.02, ett tag också version 1.04 släpptes på lördag, på vilka versioner titeln är helt ospelbar, jag kände inte ens det minsta nöjet av spelet.

Många investerare tror att det grundläggande problemet med Cyberpunk 2077 är buggar – ja, det är helt osant, åtminstone på “gamla generationens” konsoler. Det största problemet med det nya spelet av CD-Project studio är den fruktansvärda optimeringen av deras produkt. Aldrig i mitt liv har jag spelat en produktion så oförberedd för släpp. Jag förstår studiens brådska – inget spel kan släppas på obestämd tid, efterföljande ändringar och utgivningsdatum skadade studioens rykte allvarligt, men CP2077 i dess nuvarande form ska aldrig dyka upp på marknaden.

Det finns två kända flikar i tv -spelens moderna historia – en är debuten för No Man’s Sky och den andra är debut av Fallout 76. Under debuten av den första av dessa titlar var förväntningarna astronomiskt höga – meddelade producenterna en ny kvalitet på slumpmässigt genererade världar – och verkligheten visade sig vara brutal, vilket återspeglas bäst i en fanfilm: =>
Det kan tyckas att Cyberpunk 2077 är en helt annan historia … då presenterar jag en exakt analog film: =>

(På Internet blir också en något annorlunda viral populär:

Vad är det för fel på den gamla konsolversionen? Först och främst ser spelet hemskt ut. Spelkvaliteten på bas -PS4 och Xbox One varierar mellan 720p och 900p. När jag spelade var det nästan hela tiden på den nedre gränsen, dvs 720p. Låg upplösning åtföljs av en aggressiv oskärpa och korneffekt. Jag kunde hitta 13 spel som körs med 900p på bas -PS4 samtidigt som jag erbjöd 60fps, men förutom Cyberpunk 2077 hittade jag inget spel som körde på 720p, bara med 30fps. 1080p och 30fps var standard även på Playstation 3! Enligt min mening är Cyberpunk 2077 för “gamla generationens” konsoler det sämsta spelet i förhållande till den tid då det släpptes – på bas -PS4 ser det ut som ett spel från de första åren av Playstation 3, i betydelsen att suddas ut som Grand Theft Auto IV.

Trots allt är gamla generationens konsoler värdelösa!

Ett mycket ofta uppmärksammat svar på invändningen som jag presenterade ovan är det faktum att den gamla generationens konsoler redan är 7 år gamla och de nya spelen helt enkelt är för krävande när det gäller hårdvara för sina datorer.

Red Dead Online (Online Red Dead Redemption 2), ett flerspelarläge som är mycket mer ansträngande än enspelarläget, går smidigt med 1080p och 30fps i flerspelarspel. Naturligtvis har världen skapad av Rockstar inte så många detaljer, så komplex belysning och består inte av så många element som den nya produktionen av CD-Projekt studio. Visst, det är förståeligt även om vi tillägger att vi pratar online Red Dead Redemption här. Om så komplexa och vackra spel som The Last of Us Part 2, Red Dead Redemption 2, Horizon: Zero Dawn, God of War, Forza Horizon 4 eller Star Wars Battlefront II gör det mycket bra på “gamla generationens” konsoler, då låg upplösning och hög oskärpa är skyldiga till dålig speloptimering. Naturligtvis – Cyberpunk 2077 skapades med PC i åtanke, men detta befriar inte studion från ansvaret för att korrekt optimera spelet.

Dessutom inser jag hur stor utmaning det är att skapa ett väloptimerat konsolspel, men den genomsnittliga Xbox One- och PS4-användaren kan vara mindre förlåtande, och detta kommer att ha en direkt inverkan på försäljningen av efterföljande kopior av spelet. Naturligtvis förväntar sig ingen ägare av grundversionen av PS4 grafik direkt från en stark dator, men 720p -upplösningen och aggressiv oskärpa har behandlats av spelarna i den “gamla generationen av konsoler” som ett skott i kinden, vilket kan vara ses inte bara i recensionerna utan också i spelarnas åsikter.

Jag har inte nämnt likviditetsfrågorna ännu – 30fps är bara önsketänkande. I striderna, i spelversion 1.02, sjönk flytningen nästan alltid under 20 bilder och förblir på denna nivå hela tiden. I version 1.04 är det lite bättre, även om det också här finns starka och långvariga minskningar av likviditet. Dropparna är synliga även under sådana vardagliga omständigheter som att köra bil. Kanske skulle spelare förlåta studion för att köra på 720p, men med den nuvarande bristen på flytande är till och med synen på ett så fult spel outhärdligt.

Ah, jag nämnde inte en till – bortsett från massan av fel, kraschar spelet väldigt ofta bara på grund av kritiska fel. Jag upplevde tvångsstopp i spelet fyra gånger. Fel frustrerar dig inte bara, hindrar dig från att slutföra spelet, tvingar dig att starta om spelet eller ladda tidigare räddningar, utan gör det också helt omöjligt att spela – och spelare är inte en social grupp känd för sitt tålamod.

Enligt min mening är Cyberpunk 2077 för närvarande ospelbar på de gamla generationens konsoler. Förresten, Grand Theft Auto V, som kulmen på sjunde generationens konsoler, kördes också på PS3 och Xbox 360 i 720p, även om det i krävande onlineläge går mycket smidigare än de rödas enkelspel. Det är inte utan betydelse att datorkraften för PS4 är tio gånger högre än beräkningseffekten för PS3. Är Cyberpunk 2077 ett spel 10 gånger mer grafiskt avancerat än Grand Theft Auto V? Enligt min mening, nej, och det ser verkligen inte ut så. Återigen – mycket dålig optimering är resultatet av komplex belysning, skuggor, partikeleffekter eller en mängd olika element i miljön, men alla dessa “gimmicks” leder inte på något sätt till ett helhetsintryck av att kommunicera med produktionen. Dessutom kan du inte ens se det! Om spelet verkligen såg bra ut skulle den låga upplösningen vara acceptabel – tyvärr är den senaste Reds -produktionen väldigt, väldigt långt ifrån ordet “bra”. Cyberpunk 2077 på gamla generationens konsoler är helt enkelt fult och sticker ut från konkurrenterna.

Är PS4 verkligen så svag, eftersom Red Dead Onlines mjukhet inte sjunker under 30 bilder per sekund? Tja, det är svårt att jämföra dessa spel med varandra – jag förstår som jag redan beskrivit vad detta lågupplösta spel kan orsaka, men jag är rädd att de flesta spelare bara kommer att jämföra bilderna och sedan välja det mer visuellt tilltalande. Och varför nämner jag Rockstars produktion av Vilda västern så ofta här? Främst för att båda dessa spel har varit i produktion i 7-8 år. Detta är en astronomiskt lång produktionstid, varefter effekterna inte kan vara av misstag. Den här gången visar framför allt en sak: att CD-Projekt i många avseenden fortfarande skiljer sig mycket från Rockstar-studion.

Du kan förstå att belysningen och mängden detaljer gör Cyberpunk 2077 mycket mer belastning på konsoler än till exempel Red Dead Redemption 2. Här ligger problemet med optimering, som bör utföras så att spelet ser lika bra ut som möjligt med bibehållen tillräcklig flyt. Så vad händer om spelet kommer att vara visuellt attraktivt på den gamla generationen konsoler, eftersom det inte går smidigt? Lyckligtvis finns det ingen sådan dödläge här, för på den gamla generationen av Cyberpunk -konsoler är bilder inte alls attraktiva. När det gäller grafik, som jag skrev tidigare, misslyckades arbetet med CDR mig på varje rad. Och allt detta är inte ett problem för tillfället, med absolut brist på flytande och kritiska fel i applikationen.

Vem bryr sig om konsoler?
Motståndarna till argumentet som jag citerade i föregående stycke hänvisar också till uppfattningen att konsoler bara är en bråkdel av försäljningen, så det finns ingen anledning att oroa sig för att spelet är dåligt betygsatt av konsolspelare. Detta vore sant om det inte var för att försäljningen av The Witcher 3 på konsoler stod för mellan 50 och 60% av den totala försäljningen av titeln.

Kanske skulle optimeringsproblemen vara acceptabla, om inte det kolossala antalet buggar i spelet – även version 1.04 förändrar inte mycket i denna fråga. Reds nya spel är fullt av buggar som hindrar det från att slutföras. Det är omöjligt att räkna alla fel, men det räcker med att säga att det enligt min mening tar flera till flera månader att fixa dem. Det verkar som om likviditetsproblemen också kan åtgärdas – trots allt fungerade det mer eller mindre i The Witcher 3, även om det utan tvekan kommer att ta många, många månader. Jag kan inte föreställa mig hur ett separat onlinespel i en sådan skapad värld skulle se ut – men jag vet att jag aldrig i mitt liv skulle vilja spela ett sådant spel på den “gamla generationen”. Även om jag inte tvivlar på att tack vare det extraordinära stödet för deras produkter kommer nästan alla buggar att åtgärdas av CD-Projekt-utvecklarna, men jag vet att det helt enkelt är omöjligt att göra spelet spelbart och se acceptabelt ut på “gamla generationens” konsoler.

Det råder ingen tvekan om att de gamla generationens konsoler inte är de mest kraftfulla enheterna, men enligt min mening var utgåvan av Cyberpunk 2077 på PS4 och Xbox One ett kolossalt bildfel, vilket nu syns i betyg (det var inte, men ett säljfel, men på lång sikt är det kanske inte så uppenbart som det verkar vid första anblicken.) Det vore bäst för Cyberpunk om det aldrig visades på de gamla konsolerna, eftersom det ser ut och fungerar hemskt på dem, men av uppenbara skäl skulle det vara katastrofalt att ge upp en så stor tårta. Jag är dock rädd att ett sådant beslut av CD -Projekt kan få oåterkalleliga konsekvenser på lång sikt – för närvarande tyvärr håller jag med betygen för spelare på Metacritic -webbplatsen för “gamla generationens” konsoler, enligt min mening är de inte det överdriven eller alltför negativ.

Jag är djupt övertygad om att det är på grund av en sådan tragisk optimering av spelet och den fruktansvärda upplösningen för många spelare från den “gamla generationen konsoler” som helt kommer att avstå från att köpa Cyberpunk. Även om buggarna är korrigerade, eftersom spelet ser väldigt dåligt ut, finns det ingen jämförelse med God of War, Red Dead Redemption 2 eller Forza Horizon 4. De grafiska “gimmickarna” förklarar inte detta på något sätt, för även med dem grafik liknar spelet före 10 år. Spelare med köpet väntar på det ögonblick när de “byter” till den nya generationen konsoler. Från min synvinkel kommer den angivna “växeln” att vara meningslös för de flesta spelare i minst ett år, så det är mycket möjligt att för större försäljning av konsolversionen av Cyberpunk 2077, som sannolikt kommer att dyka upp förr eller senare, du får vänta ett tag.

För det mesta håller jag inte med om en så kritisk bedömning av möjligheterna hos gamla generationens konsoler, och för den låga upplösningen och den överlägsna grafiken skulle jag framför allt skylla på dålig optimering, även om jag i allt detta måste hålla med anklagelserna att spelet aldrig ska visas på gamla generationens konsoler, särskilt bas Playstation 4 och Xbox One, eftersom dessa konsoler helt enkelt är för svaga för en så krävande produkt (låt oss överväga om kraven också är relaterade till dålig optimering här). Problemet här är meddelandena från CD-Projekt om att spelet kommer att fungera korrekt på “gamla generationens” konsoler och kommer att bli den sista showen av deras möjligheter, som var fallet med Grand Theft Auto V på PS3 och Xbox 360. Från och med idag , en verklig visning av möjligheter “Old Generation” -konsoler är Red Dead Redemption 2, och skaparna av Cyberpunk 2077 hånade saken, valde ett för ambitiöst projekt eller spenderade det för länge. Om vi ​​antar att 5% av konsolspelarna för närvarande har nya generationens konsoler, borde vi inte göra påståendet att Cyberpunk 2077 är en produkt som inte matchar den nuvarande marknadsstrukturen?

Det verkliga problemet med CD Projekt
Allt som jag har beskrivit hittills har ingenting att göra med det verkliga problemet med CD Projekt, vilket är något som inte kan korrigeras med uppdateringar. Problemet är förlorat förtroende för spelare – något som i underhållningsindustrin inte kan byggas om ens på några år. Efter framgångarna med The Witcher 3 hade CD Projekt ett rykte som en av de bästa producenterna i branschen – i öst beskrevs företaget som för bra för spelare, som ett företag som distribuerar vad andra studior måste betala för, motsatsen till en exploater, en välgörare, och slutligen: som ett företag som helt enkelt gillar spelare och vill ge dem en intressant upplevelse. CDR var ledande – även om det inte var kvalitet (även om det enligt mig var nära Rockstar) så behandlade det spelare. Tyvärr, enligt min åsikt, har nästan allt begravts den här veckan – medan PC -spelare kan förstå spelproducentens kontroversiella beslut och enorma misstag i början, behandlades konsolspelare direkt anklagande. Och jag kan definitivt tala för alla konsolspelare här – antalet “buggar” och fel som leder till avstängning av spelet har överskridit den kritiska massan.

Och det värsta i den här situationen är det faktum att studion försäkrade spelare om att spelet skulle fungera ordentligt även på äldre generationskonsoler – trots allt skapades det för den åttonde generationen. Extremt utökad, åtta år lång produktionscykel gjorde att den nionde generationen av konsoler debuterade vid premiärtiden. Detta påminner mig om en av berättelserna i John Brooks “The Adventures of Entrepreneurs” – Ford Edsel -historien, för att vara exakt, även om förförsäljningen av Cyberpunk 2077 utan tvekan var en enorm framgång. Jag är dock inte säker på om Red kommer att kunna behålla denna framgång 2021, eftersom jag helt enkelt inte tror på att behålla den 2020.

Ett annat problem med studion är något som har utvecklats av studionens utmärkta marknadsavdelning, som kallas Phantom Spectrum Syndrome – tack vare kloka marknadsföringsrörelser var förväntningarna på spelet extremt höga, spelets “hype” scenen var så överdriven att bara ett felfritt spel som skulle se vackert och spelbart ut på varje plattform, kunde det möta spelarnas förväntningar. Tyvärr gick den tekniska sidan inte hand i hand med marknadsföring. De höga förväntningarna gick helt enkelt inte att uppfylla, och den besvikna gemenskapen av spelare måste få övertalas länge att ändra åsikt om utgivaren. Som bojkotten av Electronic Arts visade, förlåter spelare sällan snabbt.

(Nästan) allt hade löst sig om det inte hade varit för de nyfikna gamla konsolerna!
Cyberpunk 2077 ska aldrig komma ut i detta tillstånd. Jag pratar här både om spelet för PC och nya generationskonsoler, med hänvisning till fel och dålig optimering, och – framför allt – om spelet för de gamla generationens konsoler, där det ser fruktansvärt ut, är optimerat ännu värre, som en resultatet är helt enkelt mycket svårt att njuta av. Ångrar jag att jag spenderade pengar på mitt exemplar? Ja – även om spelet har en ofattbar potential. Jag skulle nog inte ångra det om jag köpte det här spelet för en mycket kraftfull dator eller en nästa generations konsol, men låt oss fråga oss hur många spelare som har kraftfulla datorer eller nästa generations konsoler-och om det har en chans att förändras över nästa år.

Jag har en övertygelse som gränsar till säkerhet att om det här spelet bara kom ut på PC och nästa generations konsoler hela året senare, skulle det vara det bästa spelet som den virtuella spelvärlden någonsin har sett. Naturligtvis – som de flesta spelare som köpte spelet för “gamla generationens” konsoler – såg jag att spelet körs i 720p, men jag förväntade mig inte att även vid denna upplösning skulle den vackra världen i Cyberpunk 2077 vara så ful, så illikvid och full av oförlåtliga fel. Jag är dock orolig för att de flesta spelare inte köper spelet bara för att relatera sin egen spelupplevelse till fluktuationerna på aktiemarknaden. De flesta spelare kommer att titta på spelet på YouTube från sin enhet och sedan uppmanas av betyg. Detta är tyvärr ett scenario som fungerar till en enorm nackdel för studion.

I allt detta tycker jag synd om den polska producenten, som jag hela tiden hejar på – CD -Projekt har potential och jag tror att det en dag kommer att tävla med Rockstar. Jag är dock rädd att det inte kommer att hända snart. Tyvärr finns det vissa saker som spelare inte kan acceptera. Jag talar medvetet inte som investerare här – alla har en annan riskexponering, varför det är olämpligt att ange den övergripande investeringsstrategin här.

Jag vet att Cyberpunk 2077 2022 kommer att bli ett bra spel. Fram till dess kommer antalet spelare med en ny generationskonsol att öka, och de relevanta datorkomponenterna blir billigare så att fler spelare kommer att kunna njuta av spelet i den nya Reds -produktionen. Spelet kommer redan att lappas och ingenting kommer att hindra spelare från att absorbera den underbara världen och spelbara mekaniken i Cyberpunk 2077. I detta fall påverkades CD -Projekt av föregångarsyndromet – studion startade ett extremt ambitiöst projekt som såg ljuset av dag för tidigt, så det är inte bara att det inte stämmer överens med marknadsstrukturen, det belastas också med många barnsjukdomar, som kan sluta mycket illa.

 

Det är allt för idag, om du vill köpa ett spel, bjuder jag in dig 🙂 Klicka på bannern nedan tar dig till affären där du inte bara kan köpa spelet utan många andra tillägg och tillbehör 🙂 Jag beställde en figur från The Last of US <3 och så övergripande bra pris. Den bästa jag har hittat på internet. Produkten uppfyller helt mina förväntningar. jag rekomenderar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *